Csak én látom úgy mintha Karácsony Gergely kissé tutyimutyi lenne?
Figyelt kérdés
2021. okt. 4. 13:44
1/22 anonim válasza:
Kicsit tényleg annak tűnik. Ő ezt modern európai miniszterelnök vonalat hozza. A holland miniszterelnökre emlékeztet, aki biciklivel jár munkába.
3/22 anonim válasza:
Amúgy meg mi a baj?
Csak azért, mert én nem vagyok olyan despotikus hajlamú, meg nárcisztikus, meg autokrata, mint a főnököm, azért már tutyimutyinak számítok?
Nem feltétlenül!
4/22 anonim válasza:
Egyébként én jobban preferálom az ilyeneket, mint a tekintélyelvű vezetőket.
5/22 molnarmarcell21 válasza:
Nem, kedves kérdező, 2019 óta minden fideszes kötelezően így látja.
6/22 anonim válasza:
molnarmarcell21
Kezdelek megkedvelni!
7/22 anonim válasza:
Ne tévesszen meg az emberi viselkedés. Mindez csak látszat. Orbán szabadságharcos hősnek tűnt egyesek számára és kiderült, hogy egy harácsoló nímand.
8/22 anonim válasza:
Szerintem nem kissé tutyimutyi, hanem nagyon.
10/22 anonim válasza:
Nem akarja lebontani a jogállamot és nem gyűlölködik habzó szájjal. Tehát tutyimutyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!