Csak én látom úgy mintha Karácsony Gergely kissé tutyimutyi lenne?
Egyszerűen ilyen karakter.
Alkatra olyan mint egy esetlen, magasra nőtt érettségiző kamasz. Ilyen fizikummal mindenki olyan kis szerencsétlennek néz ki.
#10!
Mást sem csinál két éve, mint hagbó szájjal gyűlölködik.
A jogállamot pedig le akarja rombolni, mert 2/3-os törvényeket akar egyszerű többséggel átírni.
11# az egy dolog, de az a legnagyobb baj, hogy a gondolkodása, a kommunikációja is olyan!!
Leírtam ezerszer, egy tipikus tesze tosza Bocibárgyú szociológus. Nekem van egy ilyen haverom, komolyan dettó Karácsony, nxelvekhez is ugyanúgy analfabéta, a legjobban úgy lehet jellemezni, hogy ÉLETKÉPTELEN!!!
ma 15:28
1) Muti már meg légyszi, milyen a kommunikációja. A vele készült interjúkban, amiket láttam, mindig normálisan kommunikál.
2) Pártállástól függetlenül életképtelennek nevezni egy megválasztott főpolgármestert (és nem kis eséllyel miniszterelnököt) egyszerűen ostobaság. Orbánra se mondja senki, hogy rossz politikus lenne, csak mert gci.
#14!
1. Nézd meg, amikor számára kellemetlen kérdést teszenek fel neki. A szemébe sem sem mer nézni az illetőnek.
2. Ha valakit megválasztanak, az még nem minősít. Az orbános "ellenpéldád" viszont valóban ostobaság.
ma 15:45
Már hogyne minősítene. Aki életképtelen, azt nem választják meg. Ha képes megnyerni egy választást, akkor sok mindennek el lehet mondani valakit, de biztos, hogy nem életképtelen. Mikor lett életképtelen egy milliós fizetéssel bíró felsővezető? Nálunk biztosan életképesebb, hiszen jobban képes volt érvényesülni ebben a rendszerben. (Ha csak nincs neked is milliós fizetésed és országos befolyásod - nekem nincs.)
#17!
Ezek szerint életképtelen volt a 2018-as választási vereség után.
Az egész élete arról szólt, hogy a pártkapcsolatai miatt tolták előre. Csak azért került előtérbe mostanában (2018-tól), mert ugyanolyan pártkatona, mint a többi MSZP-s vagy DK-s, de nem volt eddig egyik pártnak sem a tagja. (Csak a haszonélvezője.)
Mire volt képes eddig a pártjaiban? Az LMP-t szétverte, a Párbeszéd pedig valójában nem is létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!