Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amúgy a Borkai görbe tengeri...

Amúgy a Borkai görbe tengeri kirándulásával mi volt a problémája az LMBTQ párti globalista baloldalnak?

Figyelt kérdés

Nem azt hirdetik, hogy el kell fogadni mások szexualitását?

Borkainak ilyen van. Diszkréten a közönségtől messze nem a főtéren csinálta. Nem kényszerítette rá senkire és nem reklámozta az oviban.

Vagy csak a transzokat és a homikat kell elfogadni?

febr. 19. 13:18
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az, hogy bár én fizettem, mégsem voltam ott.
febr. 19. 13:36
 12/32 A kérdező kommentje:

Nyugaton rengeteg vállaltan homoszexuális miniszter államtitkár elnök stb.. van. Akkor ők is mondjanak le mert közpénzen senki ne legyen bzi?

febr. 19. 13:42
 13/32 anonim ***** válasza:
0%

10# "Mondom máshogy: a qrvázás meg kokózás sehogy sem fér bele a keresztény erkölcsbe."

Rákerestem, de sehol sem írja, hogy keresztény lenne. Szóval, te honnan veszed ezt?

febr. 19. 13:42
 14/32 anonim ***** válasza:
81%

Csatlakozom a 9-hez.

A legtöbbet erről az egészről három dolog árult el: Aperol, lyukas zokni, fekete pákó.

Nincs kultúrájuk, de igényük se rá.

febr. 19. 13:43
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én nem mondtam semmit sem azzal kapcsolatban, hogy ki, mi legyen, felőlem mindenki úgy él, ahogy jól esik neki.

Én csupám annyit irtam, hogy engem az zavar, hogy én fizettem, mégsem voltam ott.

febr. 19. 13:46
 16/32 A kérdező kommentje:

Az már a te nyomorod...

febr. 19. 13:49
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy az én nyomorom, fizetek valamit, amit még csak nem is használhatok, mi ez, ha nem nyomor?!
febr. 19. 13:51
 18/32 anonim ***** válasza:
84%
Jól értem!? Szerinted van olyan, hogy “házasságtörő-drogszexuális”?
febr. 19. 13:55
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
Politikai lejárató hisztéria volt, ahogy az ország minden napja évek óta csak erről szól, bármiféle érdemi haladás, változás nélkül.
febr. 19. 14:00
 20/32 A kérdező kommentje:

Mindenkinek van szexualitása. Nem egyforma! Nem kell mindenre bélyeget ragasztani!

Amúgy a férfiak 80%-a simán elmenne egy ilyen 7végére, ha lenne rá pénze és az asszony nem tudná meg.

Úgy hogy nem is annyira egyedi eset Borkai :))))

febr. 19. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!