Ha a magyar emberek tüntetnek a pedofilok ellen, akkor a fidesz rajongók még ez ellen is képesek hangot emelni?
Jó látni, hogy a pedesz szavazók még a pedofil polotikusokat is védik a civil családok helyett. Ez aztán a konzervatív, keresztény gondolkodás.
Ezek után mit nem tehet meg majd a fidesz?
Fidesz a népszerűség miatt karol fel témákat és nem erkölcsi etikai alapon.
Ez abból látszik hogy Novák Katalin lemondása előtt közvéleményt kutatták, hogy le kell-e mondania. Csak azért mondatta le Orbán mert sok embernek nem tetszett hogy egy pedofil ügyben kegyelmet adott.
Így a gyerekvédelem mellett tüntető civilekben sem azt látták, hogy miért -jó célokért- tüntetnek, hanem hogy csökkenhet ezáltal a Fidesz népszerűsége és hatalma. Így ők is rögtön sorosista liberális nemzetközi lmbtq brüsszelista gyurcsányista söpredéknek vannak minősítve.
Furcsa beteg logika szerint gyakorolja a hatalmat Orbán 14 szomorú év alatt.
Ebből következik, hogy tényleg 2 bites 🐑, s nem rosszindulatú megjegyzés, hanem tény.
Persze nem mind fideszes az, hiszen a mérések miatt hullottak a fejek.
15# De ha a mérések azt mutatják, hogy ez kicsapta a biztosítékot a fidesz szavazóknál, akkor csak a propagandának köszönhető, hogy máris a tüntető civilek ellen vannak?
Tehát alapból ők is pedofil ellenesek, de a propaganda erősebb ennél?
"9# Értem, legalább látjuk a fidesz szavazók véleményét is."
Azt hol látni?
"Nyilván ellene vagyok a pedofíliának ,ez nem pártfüggő."
Érdekes hogy ez nem párt függő, de ha én mellette vagyok azonnal besorolnak a retek fidderek közé. Pedig szerintem még a retek fidderek közt is van aki ellenzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!