Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a magyar emberek tüntetnek...

Ha a magyar emberek tüntetnek a pedofilok ellen, akkor a fidesz rajongók még ez ellen is képesek hangot emelni?

Figyelt kérdés

Jó látni, hogy a pedesz szavazók még a pedofil polotikusokat is védik a civil családok helyett. Ez aztán a konzervatív, keresztény gondolkodás.

Ezek után mit nem tehet meg majd a fidesz?

2024. febr. 19. 09:28
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
9# Értem, legalább látjuk a fidesz szavazók véleményét is.
2024. febr. 19. 09:43
 12/21 anonim ***** válasza:
88%

Fidesz a népszerűség miatt karol fel témákat és nem erkölcsi etikai alapon.

Ez abból látszik hogy Novák Katalin lemondása előtt közvéleményt kutatták, hogy le kell-e mondania. Csak azért mondatta le Orbán mert sok embernek nem tetszett hogy egy pedofil ügyben kegyelmet adott.

Így a gyerekvédelem mellett tüntető civilekben sem azt látták, hogy miért -jó célokért- tüntetnek, hanem hogy csökkenhet ezáltal a Fidesz népszerűsége és hatalma. Így ők is rögtön sorosista liberális nemzetközi lmbtq brüsszelista gyurcsányista söpredéknek vannak minősítve.

Furcsa beteg logika szerint gyakorolja a hatalmat Orbán 14 szomorú év alatt.

2024. febr. 19. 09:46
 13/21 anonim ***** válasza:
Nyilván ellene vagyok a pedofíliának ,ez nem pártfüggő. Lehet a liberálisak kicsit liberálisabbak de ott sem mindenki.
2024. febr. 19. 09:49
 14/21 anonim ***** válasza:
74%
A fidesz szavazók már évekkel ezelőtt feladták a becsületüket, a gerincüket.
2024. febr. 19. 09:50
 15/21 anonim ***** válasza:
92%

Ebből következik, hogy tényleg 2 bites 🐑, s nem rosszindulatú megjegyzés, hanem tény.

Persze nem mind fideszes az, hiszen a mérések miatt hullottak a fejek.

2024. febr. 19. 09:50
 16/21 A kérdező kommentje:

15# De ha a mérések azt mutatják, hogy ez kicsapta a biztosítékot a fidesz szavazóknál, akkor csak a propagandának köszönhető, hogy máris a tüntető civilek ellen vannak?

Tehát alapból ők is pedofil ellenesek, de a propaganda erősebb ennél?

2024. febr. 19. 09:53
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem kell cseszegetni szegény pedofilokat.
2024. febr. 19. 10:00
 18/21 anonim ***** válasza:

"9# Értem, legalább látjuk a fidesz szavazók véleményét is."

Azt hol látni?

2024. febr. 19. 10:01
 19/21 anonim ***** válasza:

"Nyilván ellene vagyok a pedofíliának ,ez nem pártfüggő."

Érdekes hogy ez nem párt függő, de ha én mellette vagyok azonnal besorolnak a retek fidderek közé. Pedig szerintem még a retek fidderek közt is van aki ellenzi.

2024. febr. 19. 10:04
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem is kell kampány, még pár ilyen "pedesz" duma, és az is oda szavaz, aki eddig nem akart. Már most látszik a következő 2/3.
2024. febr. 19. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!