20. Azért, mert ott voltam a Jobbikban, mint tag. Így elég jól láttam. Az egykori tagok és szavazói soha többé nem fognak neki hinni, mert elárulta a pártot azzal, hogy balosokkal kezdett lepaktálni és kezdte a kezdeti elveket feladni. Azok egy része már átlépett a Mi hazánkba. De csak egy része, mert Toro, a Jobbik an is a radikális részt képviselte....El volt háttérbe hallgattatva, mert az a fajta radikalizmus sok nemzeti érzelműnek nem tetszett.
febr. 19. 11:25
22/25 anonim válasza:
Vona rájött, hogy a régi nemzeti radikális Jobbikkal nincs esély nyerni, ezért elkezdte középre tolni a pártot. Igaza lett, mert így szerezte a legtöbb szavazót a Jobbik.
Vona megígérte, hogyha nem nyer 2018-ban, akkor lemond. Betartotta a szavát. Utána a párt népszerűsége mélyrepülésbe kezdett.
Vona maximum azért áruló, mert cserben hagyta a nemzeti radikálisokat. A jobbik mára gyakorlatilag meghalt, de ez nem Vona hibája, hanem az alkalmatlan vezetőké, akik ő utána voltak. Jakab volt a legrosszabb.
febr. 19. 11:35
23/25 anonim válasza:
22. Nincs igazad....Senki nem kérte, hogy vigye a Jobbikot középre és le volt írva az alapító okiratba, hogy balosokkal soha semmilyen szövetség nem lesz. Ezeket mind megszegte. Ráadásul a középre tolással alig nyert valamit.... Áruló rohadék volt, ennyi. Soha nem lesz hitele a jobbosok között, max egy baloldali "messiás lehet már csak
2014. Jobbik Listás szavazat 1 020 476
2018. Jobbik listás szavazat 1 092 806
febr. 19. 11:45
24/25 bbenjoe válasza:
A Jobbiknak és a Független Kisgazda Pártnak a pusztulását, remélem oktatják a politológián, mert igencsak tanulságosak.
febr. 19. 11:50
25/25 anonim válasza:
Mi volt a lepaktálás? A lemondása az teljesen érthető, mármint nekem ezért tűnt korrektnek. Olvastam az új párt programját, de néhánnyal nem is igazán tudok mit kezdeni. Ez a herbálos téma pl teljesen hidegen hagy. Annak a rétegnek a gondja, akik meg minden téren a mi gondunk. Attól hogy lenne prevenció sok pénzért, pont semmi értelme nem lenne olyanok közt, akik azt sem értik, hogy minek kell iskolába járni vagy dolgozni, ha anélkül is elvannak a maguk szintjén.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!