12/25 anonim válasza:
Karácsonynak, Donáthnak vagy Márki-Zaynak örülnék a felhozatalból.
13/25 anonim válasza:
A lehetőséget közül Márki- Zay, Vona és Hadházy Ákost mindenképp szívesen látnám a közelben.
16/25 anonim válasza:
15# max cigit, de hát aki 5. miniszterelnöki megbízatását tölti, az nem véletlen....🤔
17/25 anonim válasza:
Igazad van, hogy ne véletlen, de az még nem is jelenti azt, hogy ő a legalkalmasabb is.
18/25 anonim válasza:
17# hát én nem így gondolom..
De te tudod.
19/25 anonim válasza:
1. Vona az áruló porszívóügynök. Ő már elárulta a saját nemzeti oldalát, az egykori Jobbikot. Ő már sehol semmi nem lesz.
20/25 anonim válasza:
Miért látod ezt így?
Elnézést a kérdésért, de elég fiatal vagyok még és a napi politikát is nehezen értem. Próbáltam utána olvasni, de nem látom át igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!