Örülnétek, ha Pottyondy Edina indulna miniszterelnöknek?
Figyelt kérdés
febr. 17. 18:13
21/53 anonim válasza:
20,szerintem a kettő nem zárja ki egymást. XD
Igazából a balosokra igaz mindkét állítás.Lásd a búzatumosokat.
22/53 A kérdező kommentje:
#21 ember, fogalmam sincs miről beszélsz.
febr. 18. 01:14
24/53 A kérdező kommentje:
23, nem játszom, tényleg nem értelek. Talán ha értelmesen fogalmaznál, de látom, nehezedre esik. Miért nehéz ember számba venni az embereket? Őszintén nem értem.
febr. 18. 01:32
25/53 anonim válasza:
Magyarország nem lesz lmbtq ország.Törődj bele!Lehet menni a rohadó nyugatra a többi defektes közé,nem muszáj nektek itt hergelni a normális többség ellen.
26/53 A kérdező kommentje:
#25 jaaa hogy te még mindig azt hiszed, Ede férfinak született, és Kövér Laci felesége? xdd
Én nem akarok lmbtq országot, én olyan országot akarok, ahol élhetek és élhetnek mások is, fiatalok és nyugdíjasok. Csak hát ez a kormánynak nem érdeke.
febr. 18. 01:57
27/53 anonim válasza:
26,hajrá,mehetsz Ukrajnába.Az nektek a demokrácia országa.
28/53 A kérdező kommentje:
#27 hogy jön ide Ukrajna? Épp lerohanja egy szörnyű diktatúra, Oroszország. Eszem ágában nincs odamenni, csak nagyon örülnék már, ha véget érne a háború.
febr. 18. 02:43
29/53 anonim válasza:
Akkor ott van izrael,az eredeti hazátok.
30/53 A kérdező kommentje:
ugyanaz a lány vagyok, akivel ezalatt a kérdés alatt vitázol;)
"Mit gondoltok mi fog történni a tünetés után?"
Na és hogy jön ide Izrael? Ott is háború van, minek mennék oda? Mindkét oldal szörnyű dolgokat követ el, nem akarok ott élni.
febr. 18. 02:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!