Örülnétek, ha Pottyondy Edina indulna miniszterelnöknek?
Nem teszek.Minek tennék?
Te meg a mondat végére egy pontot tegyél kettő helyett,ha már ekkora kis nyelvtannáci vagy!
Beléd még 1 bit sem szorult.
"értelmes, tisztességes ember."
Muhhahaha!
Ékagyú celebecskék nem lehetnek értelmesek.Kis lájkvadász zsék ezek.
#42 Nem gondolom, hogy egyszerű kis celebecskék lennének. Nézd meg a videót, utána mondj róluk véleményt, kérlek!:)
43,nem kell.Bohócbéla.Te még az írásjeleket sem tudod használni,de ez már csak hab a tortán.
Szerintem inkább az tűnik fel,hogy ugyanaz az idióta visít mindenhol a tüncijéről,aztán mindenhol csak szénné égeti magát a pottyondójával. XD XD XD
Mit akarsz te tiniként,öcsi?Majd akkor nyavalyogjál,ha letettél valamit az asztalra!A taknyos kölykök ne visítsanak bele a felnőttek dolgába!Világos?
#46 amíg nem nézed meg, addig irreleváns a véleményed, hiába köpködöd mindenfelé.
(A kérdőjel, a pont és a felkiáltójel után is kell szóköz.) Tudom használni, egyszer félreütöttem, elnézést.
Hogy mit akarok tiniként? Változást? Élhető országot? Ahol szaktanárok tanítanak (nem éhbérért) és ahol nem kell több tízezret kifizetnem azért egy magánkórháznak, hogy normális orvosi ellátást kapjak belátható időn belül?
Egyébként már betöltöttem a 18-at, szóval ez már az én dolgom is, én is fogok szavazni júniusban.;)
Amúgy nem tűnt volna fel neked, hogy ugyanazzal vitázol, illetve ahogy láttam, nemcsak engem bosszantasz föl és nem csak én vitázom veled, bár én elég sokat teszem, mert szörnyű nagy az igazságérzetem és nagyon idegesít a hozzáállásod, és még mindig remélem a lehetetlent, hogy talán elgondolkodtatlak.
Szóval nézd meg ezt a videót, kérlek szépen, és gondold át, amiket eddig írogattál, ahogy eddig az életed élted.
Van szóköz,csak vak vagy,betűtetű.Mellesleg mondtam már,hogy hol érdekel,hogy mit gondolsz az írásomról?Ja,igen.Csak lehet,hogy szövegértési problémáid vannak...
Én fizetem a tanáraidat,orvosaidat,neked nem osztottak itt lapot.Mellesleg nem kell tanárnak menni,amúgy is ingyenélő az összes.Az interneten fenn van minden.Totál felesleges az összes tanár,mehetnek a kukába,a drogdíler orvosokkal együtt.A liberalizmus az emberiség rákja,ilyen bazária+pottyondó+zsótika féle hulladékokat termel,a nagy birodalmak mindig akkor buktak meg,amikor ilyen nyeszlett,aberrált hulladékokat termeltek.Nem fogtok vörös rongyokba öltözött Pestet kreálni,tegyetek le róla,itt nem lesz színes forradalom!
na jó, azt hiszem, én ezt itt engedtem el... gondolom, egy egyedül élő megkeseredett ember vagy, aki szentként tiszteli a hatalmat, és mindenkit hülyének néz és mindenkire ellenségként tekint.
Őszintén sajnálom, és remélem, túl tudsz majd jutni ezen a nehéz időszakon!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!