Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 50.000-en voltak a tegnapi...

50.000-en voltak a tegnapi tüntetésen, ez siker vagy kudarc?

Figyelt kérdés
febr. 17. 12:01
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
63%
28. Amikor a véredben van a pedofília, amit a főnökeid is támogatnak. 😂
febr. 17. 13:35
 32/36 anonim ***** válasza:

Én kb pont a tér közepén voltam, és szerintem nem a fiatalok voltak többségben.

Minden korosztály volt, talán a 20-40 közöttiek voltak a legtöbben, de ez persze szubjektív, ezt én láttam magam körül, illetve oda -és vissza úton.

febr. 17. 13:49
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki tudta előre, hogy Azahriah semmiféle koncertet nem ad. Csak azt lehetett tudni, hogy felszólal és ezt se biztosan. Úgyhogy nem a koncertjére mentek. Nem is miatta. Eleve sokan nem a rajongói. Az ügy miatt mentek ki sokan.

A fideszes média már előre mocskolta Azahriaht, hogy még az is lehet, hogy kiskorúval volt a toi-toi eset és rajta keresztül megpróbálták rossz színben feltüntetni a tüntetést. Szerencsére a szervezők okosabbak voltak a fideszeseknél és találtak egy frappáns megoldást: Azahriah nem volt ott és mégis, videóüzenetben.

febr. 17. 18:43
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Azahriah amúgy azért nem volt ott, mert külföldön koncertezik… És ezt hetek óta lehet tudni, szóval senki nem hihette hogy ott lesz.

Ezt DJ Jeszi találta ki, aki ezzel akarja bagatellizálni az egész tüntetést.

febr. 17. 20:54
 35/36 anonim ***** válasza:
Na, már lehet tudni hogy 150.000 ember volt kint.
febr. 18. 19:53
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
150ezren voltak, ez siker.
febr. 19. 00:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!