Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 50.000-en voltak a tegnapi...

50.000-en voltak a tegnapi tüntetésen, ez siker vagy kudarc?

Figyelt kérdés
febr. 17. 12:01
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

"Hozzatok létre egy új ellenzéket."

Hogy a propagandagépezet azonnal nekieshessen és lejárathassa :D Sok sikert! :)

febr. 17. 12:43
 22/36 anonim ***** válasza:
26%

"Amúgy a mellékutcákkal együtt egészen biztos, hogy legalább 65.000 ember volt kinn… A hősök terén fér el 50.000 ember, aztán még a mellette lévő összes utca, amivel összeköttetésben van, legalább félig megtelt."

Ezen úgy megmosolygok mindig :) mellékutcában álltak? és mit néztek ? a házak falát ? :D mivel 1 kivetítő sem volt a mellékutcákban.

Viccet félre téve, én is kint voltam, és mi nem láttunk tömegeket a mellékutcákban... az andrássy végén meg a dózsa györgy út azon részén voltak még tömegek, akik beláttak a térre. Nem kell túlozni, a szervezők késő esti nyilatkozatuk szerint 40k ember volt kint, nagyon szép tömeg, nem kell szégyellni, mert nincs mit és túlozni sem kell.

febr. 17. 12:49
 23/36 anonim ***** válasza:
64%

Te hazug vagy!

A szervezők, azt mondták hogy TÖBB mint 50.000 ember volt jelen.

Ez akármit jelenthet 50.000 felett…

Azért voltak más utcákban is, mert nem férte közelebb…

És lehetett hallani, mivel jó volt a hangtechnika.

febr. 17. 12:52
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz megítélni, 50-80 ezer ember lehetett.

Vicces volt, hogy a végekre már a hang sem jutott el, ők kicsit magukat szórakoztatták, de tök jó hogy ennyien voltak.

febr. 17. 12:52
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
14/21 anonim Mikor elkezdte, hogy ruszkik haza, ott már lehetett látni, hogy a népszerűségért mindent. Mert mikor ő hangoztatta, már háttérben egy letárgyalt dolog volt, hogy kivonulnak. Ő meg úgy adta elé, mintha ő követelné, ő a megmondó ember. Azóta is, beszédei, cselekedetei, mindig a hatalom megszerzésére, megtartására irányulnak.
febr. 17. 12:54
 26/36 anonim ***** válasza:
46%
Aki ott volt annak siker aki nem annak kudarc.
febr. 17. 12:56
 27/36 anonim ***** válasza:

23-as

Boomer, szerintem te másik tüntetésen lehettél..vagy másik univerzumban... xD Nem tudom milyen mellék utcáról beszélsz, mert mi a Benczúr utcából mentünk ki és ott sem és a Délibáb utcában sem állt senki, nézni a ház falát és hallgatni a beszédet, lehet ezt behalóztad. Amikor mi mentünk ki Potyondi beszédénél, a tömeg a Délibáb és a Dózsa sarkánál állt a vége.

febr. 17. 13:05
 28/36 anonim ***** válasza:
0%
50.000-ből fele vagy többsége csak Azahriah miatt ment tüntetésre. :) Mert tegnap este óta megy rinyálás interneten, csak azért mentek tüntetésre hogy Azahriah koncertek nézzenek. Tudták volna, nem lesz, akkor el sem jöttek volna tüntetésre. Azahriah rajongói nélkül, kevés tüntikéző lett volna. Megint megszívtátok ellenzékek. :D
febr. 17. 13:06
 29/36 anonim ***** válasza:
Én is olvastam rengeteg olyan fiataltól kommentet a Tiktokon, hogy csak Azahriah miatt mennek ki, és biztos is, hogy volt jó pár fiatal, akik tényleg csak miatta ment is ki, de ekkora tömegnél csak a töredéke gondolkodott így, ha egyáltalán nem poénnak írták ezt.
febr. 17. 13:11
 30/36 anonim ***** válasza:
44%

28

Na megszólalt a pedosimogató. 😂

febr. 17. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!