50.000-en voltak a tegnapi tüntetésen, ez siker vagy kudarc?
"Hozzatok létre egy új ellenzéket."
Hogy a propagandagépezet azonnal nekieshessen és lejárathassa :D Sok sikert! :)
"Amúgy a mellékutcákkal együtt egészen biztos, hogy legalább 65.000 ember volt kinn… A hősök terén fér el 50.000 ember, aztán még a mellette lévő összes utca, amivel összeköttetésben van, legalább félig megtelt."
Ezen úgy megmosolygok mindig :) mellékutcában álltak? és mit néztek ? a házak falát ? :D mivel 1 kivetítő sem volt a mellékutcákban.
Viccet félre téve, én is kint voltam, és mi nem láttunk tömegeket a mellékutcákban... az andrássy végén meg a dózsa györgy út azon részén voltak még tömegek, akik beláttak a térre. Nem kell túlozni, a szervezők késő esti nyilatkozatuk szerint 40k ember volt kint, nagyon szép tömeg, nem kell szégyellni, mert nincs mit és túlozni sem kell.
Te hazug vagy!
A szervezők, azt mondták hogy TÖBB mint 50.000 ember volt jelen.
Ez akármit jelenthet 50.000 felett…
Azért voltak más utcákban is, mert nem férte közelebb…
És lehetett hallani, mivel jó volt a hangtechnika.
Nehéz megítélni, 50-80 ezer ember lehetett.
Vicces volt, hogy a végekre már a hang sem jutott el, ők kicsit magukat szórakoztatták, de tök jó hogy ennyien voltak.
23-as
Boomer, szerintem te másik tüntetésen lehettél..vagy másik univerzumban... xD Nem tudom milyen mellék utcáról beszélsz, mert mi a Benczúr utcából mentünk ki és ott sem és a Délibáb utcában sem állt senki, nézni a ház falát és hallgatni a beszédet, lehet ezt behalóztad. Amikor mi mentünk ki Potyondi beszédénél, a tömeg a Délibáb és a Dózsa sarkánál állt a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!