A fidesz szerint 50.000 meleg volt a tüntetésen?
Figyelt kérdés
Magyar családok gyerekekkel, idősek, fiatalok álltak körülöttem mindenhol. Normálisak a fideszesek hovy lmbtq propagandának nevezik ezt?
Magyar családok álltak ki a bántalmazott gyerekek mellett.
febr. 16. 21:01
31/47 anonim válasza:
50-80 ezer ember nehéz megítélni. Mind libsi lmbtqxyzws persze....hiszen az állampolgárok egyébként mindennel elégedettek ebben a minta országban, akik Ausztriát is előzik a kanyarban.
32/47 anonim válasza:
Aktivizálódtak a szélbalos,antifa szavazók,ennyi történt.De Orbán most sem bukott meg.Nyugodtan törődjetek bele,hogy leválthatatlan,Gyurcsányotok már az életben nem fog hatalomhoz jutni.
33/47 anonim válasza:
#32 Neked csak az fontos, hogy a fidesz pedofiljai szabadon, büntetlenül garázdálkodhassanak, igaz? Te is közéjük tartozol, mi?
34/47 anonim válasza:
33,a pedofilok a neobolsi pártokban vannak,dk,momentum és társaik.Most ezek tüntettek álcivilként.
35/47 anonim válasza:
#34 Dehát most vált mindenki számára nyilvánvalóvá az, hogy pont hogy nem! Én értem, hogy számodra kínos a valóság, ezért dugod vissza a fejed a seggedbe, csak azt nem értem, hogy miért kiabálsz onnan ki alaptalan hülyeségeket? Nem lesz kevésbé pedofilsimogató a fidesz attól, hogy te a valagadból kiabálsz alaptalan hülyeségeket a világra.
36/47 anonim válasza:
34, nyugi már csak pár hét a pedomenetig, ahol találkozhatsz azokkal is, akik kegyelmet adtak Endre haverodnak.
37/47 anonim válasza:
35,lol,pedig pont de.Ez csak egy lejárató tünci volt a kommunista/homo diákocskáktól.Gyenge momentumos vergődés,a forradalom elmaradt,ez van,tesa.
38/47 anonim válasza:
36,azt is ti szervezitek.A békemeneten meg a hazafiak lesznek,lemosunk benneteket. XD
39/47 anonim válasza:
Amikor a nyuggerek fognak vonaglani a pedomenetben, amit bayer szervez. Hiaba, a fidesz kiáll a pedofiljeik mellett, azokat soha nem engedi el. 😂
40/47 anonim válasza:
39,az nyilván sokkal jobb,amikor antifabandi ártatlan,random magyarokat veret agyon külföldi és hazai antimagyar "civilekkel",igaz?Sőt,az még jobb,amikor donátkacsa a magyar gazdaság bedöntéséért csápol külföldön,igaz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!