A fidesz szerint 50.000 meleg volt a tüntetésen?
Figyelt kérdés
Magyar családok gyerekekkel, idősek, fiatalok álltak körülöttem mindenhol. Normálisak a fideszesek hovy lmbtq propagandának nevezik ezt?
Magyar családok álltak ki a bántalmazott gyerekek mellett.
febr. 16. 21:01
21/47 anonim válasza:
Nem tudom mennyien voltak és hány meleg volt közöttük, de azért a tesiből felmentettek szép számmal képviseltették magukat. Micsoda arcok, atyaisten. :D
22/47 anonim válasza:
Lehet Orbán évértékelőjére gondoltak, na ott tényleg lesz melegfelvonulás. Rezsit nem kell fizetni, a sok narancs befűti a teret magának.
23/47 A kérdező kommentje:
21# Jaja, mindenhol családos emberek, fiatalok, idősek voltak. Házaspárok és fiatal párok, gyerekesek.
Borzaszó szélsőségekkel volt tele... biztos mindenki meleg volt az ilyen iskolázatlan megafon propagandisták szerint mint te. :D
febr. 16. 22:20
24/47 anonim válasza:
Na várj. Az idősek nem mind fidesz szavazók? Hiszen állandóan ez van hangoztatva. :D
Én egyébként nem mondtam, hogy szélsőségesek voltak kint, azt mondtam, hogy sok volt közöttük a tesiből felmentett, aki a pofont nem bírja állva.
26/47 A kérdező kommentje:
24# Még szerencse, hogy az emberiség vagy 100 éve túlnőtt azon, hogy olyanok vezessék akik a pofonokat bírják. Különben még mindig törzsi körülmények között élnénk mint a fidesz szavazók.
febr. 17. 00:09
27/47 anonim válasza:
Jaja. Minden fidesz szavazó buta, aluliskolázott és törzsi körülmények között él, és minden ellenzéki szép, ügyes, okos. :)
28/47 anonim válasza:
Alábecsülik a tüntetést, legalább 60 ezer meleg volt kint.
30/47 anonim válasza:
Én nem tudom, hány ember volt kint, de hogy nem buszokkal szállították őket, az tuti. Sőt, sunyin lezárták a földalattit úgy, hogy arról nem volt tájékoztatás, nem mondták be, a BudapestGO-ban sem jelent meg, egyszer csak itt állt a rendőrsorfal és nem engedtek be senkit. Gyalog indult meg a tömeg a Deákról. Taxit próbáltunk hívni, de annyian voltak a környéken, hogy akadozott a mobilszolgáltatás is. Mindez 6 után, mikor a Hősök tere már tele volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!