Ki a felelős még pedofil ügyben?
9
Volt még más kitüntetés! Államilag
"6# Köszönjük pedesz fan, akkor szerinted lehet is tovább erőszakolni az árvákat."
Mondtam én ilyet?
Vannak bajok a szövegértelmezési képeségekkel, ha a 6-os hozzászólásomból ezt olvastad ki.
"Azért, mert a "többi esetet" nem legalizálta a kormány egy elnöki kegyelemmel."
A kegyelem és a legalizáció 2 különböző fogalom/dolog.
A kegyelem az kegyelem nem legalizáció.
Ha már a pedofilia legalizálásánál tartunk ajánlom hogy nézz Hollandia körmére.
Nem is olyan rég még egy élő TV adás keretein belül felnőttek 10-20 éves gyerekek előtt vetkőztek meztelenre, amit a gyerekeknek székben ülve néni kellett.
Még a YouTubeon is fent volt a videó, de varázslatos módon eltűnt onnan.
A ti drága baloldalotok tesz olyan kijelentéseket, hogy a pedofil is ember, és hogy a pedofil sem tehet róla, hogy pedofil lett, ezzel érzékenyítve a társadalmat a pedofilia elfogadására.
Érdekes ezen senki nem háborodott fel.
"Azért hülyeség a kérdésed, mert ezeknek a gyerekeknek nem vadidegenek nyalókás látogatására van szüksége, hanem egy olyan gyermekvédelmi rendszerre, amiben nem dugják le a torkukon pedofil fideszközeli emberek a f.szukat azt remélve, hogy ők és az őket mosdatók majd megússzák egy köztársasági elnöki kegyelemmel a tettüket."
Azért az egy nagyon erős kijelentés, hogy árvaházban nevelkedő gyermekeknek nincs szüksége anyagi vagy lelki támogatásra.
Ja, hogy az már pénzbe kerülne......................
Az meg már mindennek a teteje, hogy azt feltételezed, hogy ismét pont pedofilikra lettek bízva a gyermekek.
#14 "Azért az egy nagyon erős kijelentés, hogy árvaházban nevelkedő gyermekeknek nincs szüksége anyagi vagy lelki támogatásra."
Valóban, csakhogy én ilyet egyáltalán nem írtam. Vicces, hogy te panaszkodsz mások szövegértési képességeire, mikor neked sem megy az értő olvasás. :D
"Az meg már mindennek a teteje, hogy azt feltételezed, hogy ismét pont pedofilikra lettek bízva a gyermekek."
És ilyet hol írtam? Mert szerintem ezt sem írtam sehol. De ha írtam is volna, van garancia arra, hogy nem így lesz? Tett a fidesz bármit azért, hogy ez többé ne fordulhasson elő? Nem tett. Úgyhogy teljesen jogos lenne ez a feltételezés.
"Valóban, csakhogy én ilyet egyáltalán nem írtam. Vicces, hogy te panaszkodsz mások szövegértési képességeire, mikor neked sem megy az értő olvasás. :D"
Hm, nos lássuk csak akkor:
"Azért hülyeség a kérdésed, mert ezeknek a gyerekeknek nem vadidegenek nyalókás látogatására van szüksége,"
Ez teljesen egyenértékű azzal, hogy nincs szükségük vadidegenek anyagi támogatására.
OK.
Ja, és nyilván a nyalóka alatt én anyagi támogatásra gondoltam nem pedig szó szerint értendő......
"Az meg már mindennek a teteje, hogy azt feltételezed, hogy ismét pont pedofilikra lettek bízva a gyermekek.
"És ilyet hol írtam? Mert szerintem ezt sem írtam sehol."
Akkor lássuk csak:
"hanem egy olyan gyermekvédelmi rendszerre, amiben nem dugják le a torkukon pedofil fideszközeli emberek a f.szukat"
Oké, ez is pia.
Ezzel azt is kijelented, hogy a "fidesz közeli" emberek közt még jószámmal lehet pedofil.
Azt ugye tudod, hogy ez rágalmazás és a törvény bünteti?
"Rágalmazás Btk. 266. § törvényi tényállása
Btk. 226. § (1) Aki valakiről más előtt a becsület csorbítására alkalmas tényt állít, híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a rágalmazást
a) aljas indokból vagy célból,
b) nagy nyilvánosság előtt, vagy
c) jelentős érdeksérelmet okozva
követik el."
"De ha írtam is volna, van garancia arra, hogy nem így lesz?"
Mert arra van garancia, hogy nem egy sorozatgyilkosra lettek bízva?
"Tett a fidesz bármit azért, hogy ez többé ne fordulhasson elő? Nem tett."
Na és mit kellene, hogy tegyen?
Töltessenek ki egy pedofilságot ellenőrző tesztet mindenkivel aki gyerekekkel foglalkozik? Vagy mi?
A rejtett pedofilok ellen sajnos már csak akkor lehet tenni, ha megcsinálták a baj.
#16 Nem, az én kijelentéseim nem egyenértékűek azokkal, amiket te próbálsz beléjükmagyarázni.
"Azt ugye tudod, hogy ez rágalmazás és a törvény bünteti?"
Aha, jó, jelents fel nyugodtan! :D Kizárt, hogy megállja a helyét a bíróságon, mivel még mindig a mondataim félreértelmezéséről beszélünk. :) De hajrá! Jelents fel rágalmazásért! Én vállalom. Legalább a bíróság is kimondja majd, hogy nem tudsz szöveget értelmezni, viszont elferdíted és hazugságokat magyarázol bele mások állításaiba.
Egyébként tényleg: miért nem arra reagálsz, amit én írtam és miért azzal vitatkozol, amit te látsz bele az állításaimba? Így most tulajdonképpen saját magaddal vitatkozol, csak szólok. Kicsit beteges, de láttam már ilyet.
"Aha, jó, jelents fel nyugodtan!"
Isten őrizz a bajtól hogy még egy okot adjak a gyökér balosoknak a hisztire. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!