Most a tüntetés után hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Nagyszerű dolog, hogy ennyien kifejezték az ellenszenvüket, és szerintem nagyon jó beszédek is voltak.
Csak azt nem tudom, hogy hogyan tovább?
A pedofilok ugyanúgy szabadon járkálnak, a közvetlenül érintett fejesek azóta lemondtak, bejelentettek egy semmit nem érő szigorítást, viszont a kórházak, az oktatás, és a szociális intézmények ugyanúgy rohadni fognak mint eddig, Orbán meg akkor sem fog lemondani, ha minden nap lesz egy ekkora tüntetés.
Szóval most merre tovább? Mi lesz most?
febr. 16. 20:21
31/33 DK-s válasza:
#30-nak:
Javaslom hogy gyakorold a szövegértést!
Nem DK párttag minőségben írok, a saját véleményemet mondom.
Tehát még mindig nagy ívben xarok a DK véleményére. Eddig sem izgatott, és őket sem, amíg ezt nem DK színekben tettem. (tudod: liberálisok)
33/33 anonim válasza:
Pressman úr jelentheti, hogy a megvacsoráztatott yútúb celebek nem értek el kb semmit, kifizetteti velük a vacsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!