Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most a tüntetés után hogyan...

Most a tüntetés után hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Nagyszerű dolog, hogy ennyien kifejezték az ellenszenvüket, és szerintem nagyon jó beszédek is voltak.

Csak azt nem tudom, hogy hogyan tovább?

A pedofilok ugyanúgy szabadon járkálnak, a közvetlenül érintett fejesek azóta lemondtak, bejelentettek egy semmit nem érő szigorítást, viszont a kórházak, az oktatás, és a szociális intézmények ugyanúgy rohadni fognak mint eddig, Orbán meg akkor sem fog lemondani, ha minden nap lesz egy ekkora tüntetés.

Szóval most merre tovább? Mi lesz most?

febr. 16. 20:21
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
28%
Kaleta, Ereszmászó, meg a mostani pedo.. Atya isten! Volt pár elcseszett kormányunk, de azért ez messze túltesz mindegyiken. Ezen már nem is tudom sírjak-e vagy röhögjek..
febr. 16. 23:01
 22/33 anonim ***** válasza:
"El lehet menni ebből a k*rva országból, kérem szépen!"
febr. 16. 23:09
 23/33 anonim ***** válasza:
54%
Jöhet a büntetés!
febr. 16. 23:18
 24/33 DK-s ***** válasza:
37%

Mondja meg nekem valaki, hogy mi értelme volt ennek?

Miben különbözött ez, bármelyik ellenzéki tüntetéstől?

Mi volt egyáltalán ebben a "tüntetés"?

Összegyűltek, pár szónok megcsillantotta a szónoki képességeit, a tömeg meghallgatta, majd mindenki szépen hazament. Fogalmazott meg bármelyik szónok, bármilyen célt?

Nem.

Eközben a kormány a biztonság kedvéért bebiztosította a fidesz-székházat, hátha valamelyik buzgómócsingnak elgurulna a gyógyszere, de felesleges volt. Ez az egész "tüntetés" milyen eredményt akart elérni? Mi célja, vagy értelme volt? Kielégítette a szervezők szereplési vágyát? Mert más értelmét nem találom. A kormányra semmi fenyegetettséget nem jelent, semmi kényszerítő erővel nem bír, semmilyen formában. A fidesznek pedig mindig is vastag volt a bőr a p'fáján, ettől nem fogják úgy elszégyellni magukat, hogy bármit is lépjenek. Kimehetnek egymillióan is akár. Amíg csak a szájtépés megy, a kormány xarik rá, és minden marad a régiben.

febr. 17. 09:26
 25/33 anonim ***** válasza:
64%

Dk-s elhiszem, hogy irígykedsz, soha nem fogtok ekkora tömeget megmozgatni!

Ez egy figyelmeztetés, felszólítás volt orbánéknak.

Ha nem tesznek érdemben semmit a gyerekvédelemért, akkor erősebb figyelmeztetés jön.

febr. 17. 09:41
 26/33 DK-s ***** válasza:

#25-nek:

Utána pedig még erősebb, majd annál is erősebb, ...

Csinálni is akartok valamit, vagy csak a szátokat szándékoztok tépni?

Kik vagytok ti, hogy O1G lef'ssa a bokáját ijedtében? Miféle fenyegetettséget jelent nekik, hogy ti társasági összejöveteleket rendeztek?

febr. 17. 09:46
 27/33 anonim ***** válasza:

"Eközben a kormány a biztonság kedvéért bebiztosította"

ugyanezt csinálta volna a te dk pártod is. a rendőr, ahogy a nevében is szerepel a rendet őrzi. bármilyen kormány ezt csinálta volna, teljesen felesleges fideszezni.

gondolom nálad 2006-ban teljesen normális volt a rendőri intézkedés, bezzeg ha nem szimpi kormány van hatalmon akkor meg már miazhogy'.

febr. 17. 10:01
 28/33 DK-s ***** válasza:

#27-nek:

Ha nem esett volna még le akkor tájékoztatlak, hogy nem párttag minőségben kommenetelek, tehát te is mellőzd a személyeskedést.

Lexarom hogy a DK mit csinált volna.

Én azt tudom hogy a tegnapitól többet vártam, mint egy társasági összejöveteltől.

febr. 17. 10:18
 29/33 anonim ***** válasza:

7) akkor Magyarországon diktatúra van?

És megszűnne az élsport Orbán nélkül?

febr. 17. 10:25
 30/33 anonim ***** válasza:

"Lexarom hogy a DK mit csinált volna."

gondoltuk. ha a tietek csinálja az tökre oké, bezzeg ha a nem szimpi oldal csinálja akkor fúj! ismerős ez a komcsi hozzáállás.

febr. 17. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!