Most a tüntetés után hogyan tovább?
Nagyszerű dolog, hogy ennyien kifejezték az ellenszenvüket, és szerintem nagyon jó beszédek is voltak.
Csak azt nem tudom, hogy hogyan tovább?
A pedofilok ugyanúgy szabadon járkálnak, a közvetlenül érintett fejesek azóta lemondtak, bejelentettek egy semmit nem érő szigorítást, viszont a kórházak, az oktatás, és a szociális intézmények ugyanúgy rohadni fognak mint eddig, Orbán meg akkor sem fog lemondani, ha minden nap lesz egy ekkora tüntetés.
Szóval most merre tovább? Mi lesz most?
Mondja meg nekem valaki, hogy mi értelme volt ennek?
Miben különbözött ez, bármelyik ellenzéki tüntetéstől?
Mi volt egyáltalán ebben a "tüntetés"?
Összegyűltek, pár szónok megcsillantotta a szónoki képességeit, a tömeg meghallgatta, majd mindenki szépen hazament. Fogalmazott meg bármelyik szónok, bármilyen célt?
Nem.
Eközben a kormány a biztonság kedvéért bebiztosította a fidesz-székházat, hátha valamelyik buzgómócsingnak elgurulna a gyógyszere, de felesleges volt. Ez az egész "tüntetés" milyen eredményt akart elérni? Mi célja, vagy értelme volt? Kielégítette a szervezők szereplési vágyát? Mert más értelmét nem találom. A kormányra semmi fenyegetettséget nem jelent, semmi kényszerítő erővel nem bír, semmilyen formában. A fidesznek pedig mindig is vastag volt a bőr a p'fáján, ettől nem fogják úgy elszégyellni magukat, hogy bármit is lépjenek. Kimehetnek egymillióan is akár. Amíg csak a szájtépés megy, a kormány xarik rá, és minden marad a régiben.
Dk-s elhiszem, hogy irígykedsz, soha nem fogtok ekkora tömeget megmozgatni!
Ez egy figyelmeztetés, felszólítás volt orbánéknak.
Ha nem tesznek érdemben semmit a gyerekvédelemért, akkor erősebb figyelmeztetés jön.
#25-nek:
Utána pedig még erősebb, majd annál is erősebb, ...
Csinálni is akartok valamit, vagy csak a szátokat szándékoztok tépni?
Kik vagytok ti, hogy O1G lef'ssa a bokáját ijedtében? Miféle fenyegetettséget jelent nekik, hogy ti társasági összejöveteleket rendeztek?
"Eközben a kormány a biztonság kedvéért bebiztosította"
ugyanezt csinálta volna a te dk pártod is. a rendőr, ahogy a nevében is szerepel a rendet őrzi. bármilyen kormány ezt csinálta volna, teljesen felesleges fideszezni.
gondolom nálad 2006-ban teljesen normális volt a rendőri intézkedés, bezzeg ha nem szimpi kormány van hatalmon akkor meg már miazhogy'.
#27-nek:
Ha nem esett volna még le akkor tájékoztatlak, hogy nem párttag minőségben kommenetelek, tehát te is mellőzd a személyeskedést.
Lexarom hogy a DK mit csinált volna.
Én azt tudom hogy a tegnapitól többet vártam, mint egy társasági összejöveteltől.
7) akkor Magyarországon diktatúra van?
És megszűnne az élsport Orbán nélkül?
"Lexarom hogy a DK mit csinált volna."
gondoltuk. ha a tietek csinálja az tökre oké, bezzeg ha a nem szimpi oldal csinálja akkor fúj! ismerős ez a komcsi hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!