Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, szerintetek a...

Fideszesek, szerintetek a migráns mese mennyire igaz?

Figyelt kérdés
Én eddig egy darab migráns se láttam még, max közel-keleti turistát Pesten. Na meg távol-keleti, kínai buszsofőröket.

febr. 16. 20:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, mit akarsz mondani a kérdéseddel?

Írd le szépen.

Migránsok, hm. Ha az arab országokból érkező, primitív, dolgozni és asszimilálódni nem akaró társaságra gondolsz, nincsenek itt, mert nem engedték be őket.

De próbáld ki London, Párizs vagy Svédország egy-egy no go zónáját.

Itt vannak kínaiak már réges régen, vietnámiak. A tanítványaim 10-20%-a már 10 évvel ezelőtt is ázsiai volt (XVI.ker.).

Az tényleg dühítő, hogy akkumulátorgyárak lesznek és nem vmi "agyat, gondolkodást igènylő" vállalat, ahova mérnökök kellenek. Dehát a nép szintjét figyelembe véve valóban a gyári munka az ideális.

Lenyomjuk a napot, megvesszük a kőbányait, bekapcsoljuk a tèvét, véres hurkát eszünk melléje aztán 60 évesen elhízva meghalunk. Ez az átlag élete. Ja kifelejtettem a verdát meg a nőt meg a kölyköket meg aztán a fiatalabb nőt. Meg nyáron Horvátországot.

És ennyi az élet.

Emellett nem mindegy neked hogy dolgozik melletted egy ázsiai is?

febr. 16. 23:22
 12/12 anonim ***** válasza:

lehet azzal jönni hogy kormánymédia, de a forrás az a twitter:

https://www.youtube.com/watch?v=rozrs8TePfA

egy biztos: nagyon jól alakított kis film ez.

febr. 18. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!