11/32 anonim válasza:
10 egy jó válogatott meccsen is annyian vannak a Puskásban 🤔
12/32 anonim válasza:
Dehogy tört ki
Csak a sok kitartott fiatal ahelyett hogy tanulna vagy dolgozna ott csápol ahelyett hogy legalább sportolnának ebben az időben.
13/32 anonim válasza:
kérdező, tudod mit jelent a forradalom? szerintem nem vagy tisztába a fogalmával.
14/32 anonim válasza:
13, az nem olyan, mint, amikor fociultrák gyújtják fel a fél várost, égetnek autókat, és a tv székházat és kisérelnek meg erőszakos puccsot a rendszer ellen?
15/32 anonim válasza:
Persze, az influenszerkövetők képesek forradalmat kirobbantani. Hahotázom, csak mondom...
16/32 jeverezi válasza:
Orbán nem távozik. Mer ő egy gonosz féreg
17/32 anonim válasza:
14: buta vagy. a fociultrák nem a társadalmi rendszer ellen lázadnak.
de ha már lusta vagy a googlet használni tessék:
18/32 anonim válasza:
17, köszönöm, hogy megtudtam, hogy buta vagyok.
Nagy segitség ez a forradalmár magyaroknak, izé hozzám hasonló butáknak.
20/32 anonim válasza:
Jaja persze... Majd a megafonosok csinálnak a rendezvény végén pár fotót, mikor már csak 2-300 ember teng-leng ott, és kihozzák az egészből, hogy csak párszáz, gyurcsányista, hazaáruló, félrészeg, külföldről pénzelt libsi volt a rendezvényen. A sok IQ szegény barom, meg el is fogja hinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!