Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hány hetet, hónapot adtok a...

Hány hetet, hónapot adtok a Fidesz-rendszernekhogy végre meg legyen buktatva?

Figyelt kérdés
És végre egy normális országban élhessünk

2024. febr. 16. 18:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%
Teljesen jó a Fidesz. Én nem érzékelem a kormányváltó hangulatot, mindenki jól érzi magát.
2024. febr. 16. 18:55
 12/20 A kérdező kommentje:
Engem a hányinger kerülget, mikor hazamegyek meglátogatni a családomat Magyarországra, annyira borzasztó a közhangulat, az emberek mentalitása.
2024. febr. 16. 18:59
 13/20 anonim ***** válasza:
70%
akkor vidd őket külföldiába magaddal.
2024. febr. 16. 19:03
 14/20 anonim ***** válasza:
59%
Néhány hét.
2024. febr. 16. 19:30
 15/20 anonim ***** válasza:
76%
Közeljövőben nem bukik meg. 2 de inkább 3 ciklus még biztos benne van. Ezzel tehát nem azt mondom hogy utána vége, hanem hogy ennyi idő elteltével majd újra tippelek
2024. febr. 16. 19:43
 16/20 anonim ***** válasza:
58%
évek óta temetik. ebből se lesz semmi, lecseng és minden megy tovább ahogy eddig.
2024. febr. 16. 19:50
 17/20 anonim ***** válasza:
48%
2026-ban még megnyeri, lehet, hogy kétharmaddal. És még utána kb. két ciklust megnyer.
2024. febr. 16. 20:52
 18/20 A kérdező kommentje:
Remélhetőleg ez az utolsó éve. Sokan a koleszterinben bízunk, de nagyon.
2024. febr. 16. 20:59
 19/20 anonim ***** válasza:
25%

Én kb 480 hetet adok nekik.

Viszont azt szeretném hozzátenni, hogy gyerekkoromban jártam többször Ausztriában, most már csak max évente egyszer. De nem állok neki politizálni, meg vegzálni az ott élőket egy másik országból. Nem értem, hogy te miért teszed egy másik országból Magyarországgal.

Mármint értem, szar volt, elmentél. Ha most jobb helyen vagy, akkor örülj ennek, ha meg rosszabb, akkor mehetsz máshova is. Nincs sem oda, sem idekötve senki. Ha nem tetszik az, ami a többségnek igen, akkor is van választás, éltél is vele. Miért baj, ha másoknak meg elmegy az ami itt folyik? Írták is fentebb, hogy rekord infláció, drága a benzin, pocsék utak vannak, rossz az orvosi ellátás. Mindeközben rengeteg autó van az utakon, megy a pénz a magánegészségügybe, stb. Van akinek ez jó, van akinek más. Ez a "győzzük meg a többieket, hogy rossz most" hozzáállás nem érthető nekem.

2024. febr. 19. 19:22
 20/20 anonim ***** válasza:

5-ös: Magyarországon az utóbbi időben 7000 kis üzlet, és 5200 vendéglátó egység zárt be!

Ezek a tények.

2024. febr. 19. 21:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!