Fidesz szavazók, ti egyetértenétek azzal, hogy a pedofil bűnelkövetők között kapjanak szigorúbb büntetést azok, akik azonos nemű ellen követik el a bűncselekményt?
#1 Nem, kitüntetést érdemelnek, mert gyerekeket molesztálnak...
Sőt a gyerek érezze magát megtisztelve!
Sikerült korán reggel kicsapnod nálam a biztosítékot.
Szóval ha van egy Fiad meg egy Lányod és mind a kettőt megerőszakolják, akkor a Lányod ellen elkövetett bűnt kevesebbre fogod tartani? A Lányod csak szokja meg, hogy bárki bármikor megerőszakolhatja, kisebb következménnyel fog járni, mintha a Fiaddal tennék?
Mi ez? Kína, hogy a lányok élete kevesebbet ér?
Én megmerem kockáztatni, hogyha egy lányt molesztál egy pasi, az ugyanolyan sérülés a lánynak, mintha egy fiút molesztálna egy pasi. Ilyenkor a Gyerek nem a felnőtt német nézi.
Kivéve mondjuk az iskolás fiúk a Tanárnővel. Azt Én is adtam volna kiskoromban.
Ugyan nem vagyok szakértője a témának, de úgy tudom, hogy a pedofília nem szexuális orientációjú alapú vonzódás, tehát nem kizárólag nőkhöz vagy férfiakhoz vonzódnak, sőt nagy részük nem is vonzódik nemileg kifejlett embeekhez (pont ez a lényege). Inkább a más feletti hatalom, birtoklási vágy beteges kifejeződése.
Lehet, hogy több fiú válik áldozattá, aminek egy oka, hogy ők kevésbé szólnak, hiszen jobban szégyellik és így inkább őket környékezi meg a pedo. Viszont az áldozatok szempontjából ugyanolyan borzalmas hatása van ennek, szóval nem indokolt megkülönböztetni, hogy milyen nemű volt az áldozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!