Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mekkora hitelt adsz Magyar...

Mekkora hitelt adsz Magyar Péter anekdotáinak?

Figyelt kérdés
0-9 skálán

2024. febr. 15. 06:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem is zavarja, hogy már nincs a hatalom közelében és ezért mondja, viszont amit mond a rendszerről az valószínűleg igaz, csak a motivációja nem olyan nemes. Ez abban is látszik, hogy egyébként még tolja a jobb-bal pedofideszes propagandát, hogy a pedofidesz jobboldali, konzervatív meg ott vannak a hazafiak, és a független médiát is baloldalizza.

Szóval igaz, amit a NER-ről mond, nem igaz, amit a saját motivációjáról mond. Röviden ennyi.

2024. febr. 16. 08:04
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Az a vicces, hogy most megy a fszi ellen a kampány, hogy mekkora idióta, meg nem normális, de azért, valahogy mégis évekig képes volt egy ilyen idióta és nem normális komolyabb közép, felső poziciókat betölteni a rendszeren belül.

Lehet, hogy a főni itélőképességével van baj, ha ilyen nemnormálisakat évekig a rendszeren belül tart?

2024. febr. 16. 08:06
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a véleményem róla, hogy ahhoz, hogy fideszes így ki merjen állni az egész rendszerrel szemben, azt jelenti, hogy nem sáros olyan dolgokban, amiktől bűzlik az egész kormány. Azt, hogy jól fizetett pozíciókban dolgozott a legnagyobb rosszindulattal sem lehet korrupciónak nevezni. Tény, hogy nagyot vállalt magára ezzel a kiugrással és ha valaki, akkor ő tudja, hogy nem lesz egyszerű a felszínen maradnia abban a sok mocsokban, ami máris megindult a lejáratására. Mindenesetre hosszú évek óta az első fideszes, akinek a szava eléggé hajaz a valóságra. Biztos, hogy nem fogom szem elől téveszteni a megszólalásait és nem Deák Dani félék cáfolataiból fogom eldönteni, hogy érdemes e a bizalomra. Összességében nem kell itt hinni senkinek, mindaddig, amíg nem érzi úgy az ember, hogy valaki tényleg arról beszél, amit a saját szememmel látok és a saját bőrömön érzek. Olvasni kell! Sokat és sokfélét. És igen, kormányoldali, ellenzéki, független és külföldi forrásokból vegyesen.
2024. febr. 16. 09:34
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

"azt jelenti, hogy nem sáros olyan dolgokban, amiktől bűzlik az egész kormány"

Vagy azt, hogy ha kiderülnének, akkor ő is sokkal durvább dolgokat tudna mondani, amivel magával rántaná a kormányt.

Egy bírósági vallomásban elmondani a fél kormányról, hogy hogy lop, csal, hazudik, az elég komoly botrány lenne. Ezt akarja elkerülni a hatalom és ezért mer ő is kiállni.

Szerintem mindenki emlékszik Völner megjegyzésére, hogy a fél kormányról tud elég komoly dolgokat.

2024. febr. 16. 09:40
 15/21 anonim ***** válasza:
70%
Az az igazság hogy bármilyen is a fidesz, azt nem tudom elhinni, hogy ne legyen köztük egyetlen tisztességes sem. Az, hogy azaz egy, vagy egy közülük Magyar Péter lesz e, ezt az elmúlt napok eseményeiből nem lehet megmondani.
2024. febr. 16. 10:54
 16/21 A kérdező kommentje:

“valahogy mégis évekig képes volt egy ilyen idióta (…) komolyabb közép, felső poziciókat betölteni a rendszeren belül”

Na szerintem ez az igazán ciki a történetben a NER-re nézve.

Hogy most ország-világ láthatja, hogy milyen házastársi jogon milyen kvalitású szakemberek vannak és lehetnek járadékos pozíciókban a NER-cégekben.

2024. febr. 16. 11:24
 17/21 anonim ***** válasza:

"ahhoz, hogy fideszes így ki merjen állni az egész rendszerrel szemben, azt jelenti, hogy nem sáros"

Másképp fogalmaznék: az, hogy így ki mer állni, az azt jelenti, hogy a lépéssel járó kockázat kisebbnek tűnik, mint a maradással járó veszély. Feketén-fehéren fogalmazva: amikor nem marad veszítenivalód, akkor könnyebb bátornak lenni.

Én bosszúhisztinek semmiképpen sem gondolom, amit Magyar Péter csinál, inkább önvédelemnek. Ha azt érzi, hogy a neren belül úgy fogják nemsokára elföldelni, mint Novákot vagy Vargát, akkor a nyilvánosság mögé bújni egy kockázatos, de elég logikus lépés.

2024. febr. 16. 14:29
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"azt nem tudom elhinni, hogy ne legyen köztük egyetlen tisztességes sem"

Na, ez egy érdekes gondolat. Én sem gondolom, hogy ne lenne, sőt: meg vagyok róla győződve, hogy az összes fideszes biztos saját tisztessésgességében. Csak közben megideologizálják a fost, amit csinálnak. És valóban elképzelhető, hogy néha egy-egy ember kijózanodik, és egy reggel rádöbben, hogy mondjuk baszki közpénzből "nemzeti tőkés réteget" hízlalni mégiscsak lopás,akárhogyan szépítjük.

2024. febr. 16. 14:29
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Most végre egy körön belüli ember mondja azokat, amiket korábban sejteni lehetett, csak akkor a fideszesek elintézték annyival, hogy ez "libsi hazudozás". Ma pedig a NER egyik embere mondja ugyanezeket.
2024. febr. 19. 00:15
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

A szavazás a kérdés alatt is jól mutatja, hogy mi a véleménye az embereknek.

Tegnap a Blikk egyik cikke alatt is volt egy hasonló. 45000-en szavaztak és 96% gondolta úgy, hogy igazak az állításai.

A környezetemben a kollégáim jelentős része fideszes és református is egyben. Rendkívül sokat beszélnek az elmúlt napok történéseiről. Teljes a döbbenet számukra, bár ez teljesen érthető.

2024. febr. 20. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!