Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A FIDESZ-nek, ha meg akarja...

A FIDESZ-nek, ha meg akarja menteni a hatalmát az eddigi legnagyobb botránya után, nem kellene most nekiállnia újra valami nagyon populista lépésekkel pénzt adni a népnek?

Figyelt kérdés
Ilyesmi, hogy adócsökkentés, valamelyik szektorban fizetés emelés, akár minimálbér jelentős emelése. Vagy csinálni bármit, ami nagyon erőssen eltereli a közvélemény figyelmét a botrányról.

febr. 14. 10:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
A nyuggerek és amígók (a fidesz bázisszavazói) nagyon jól elvannak a kormánypropagandán.
febr. 14. 10:25
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha az a legnagyobb botránya, hogy egy református lelkész kérésére tévedésből mert nem is tudta, hogy segédkezett egy LMBTQ-snak (nrem volt pedofil) kegyelmet adott, akkor semmi bajotok valójában a kormányzással
febr. 14. 10:26
 13/23 hájaaa ***** válasza:
#pedoFIDESZ
febr. 14. 10:30
 14/23 anonim ***** válasza:
81%

12, nekem személy szerint az az ÉN bajom -és nem tudom, hogy egyedül vagyok-e ezzel-, hogy egy olyan ember került elengedésre, aki gyerkekeket kényszeritett, aki a kormányfő testvérének egy igen közeli ismerőse és állitólag magának a kormányfőnek is, korábban dolgozott a Felcsút FC-nél, amit maga a kormányfő alapitott és a kormányfő személyes sportklubja. Ilyen hátszéllel ez az ember kegyelemben részesül, úgy, hogy ez a kegyelem egy egész rendszeren át kellett, hogy menjen. Ha a kormányfő tudott erről, akkor ezért kellene lemondania, ha nem tudott, akkor pedig alkalmatlan a kormányfői posztra. Én nem vagyok egyik pártnak sem a regisztrált tagja, én nem vagyok politikus sem, sőt, még azt sem mondom, hogy konstans ugyanarra szavazok. Ezek az én egyszemélyes meglátásaim, amit se nem párttól, se nem médiából gondolok, hanem a saját erkölcsömből.

Ezt nem irja felül egyik korábbi miniszterelnök viselkedése sem, azokról is megvan a gondolatom, de a jelenlegi helyzetben teljesen lényegtelen.

Én azt gondolom, hogy a kormányfőnek le kell mondania.

febr. 14. 10:32
 15/23 anonim ***** válasza:
#10 Schmitt Pál ügye ennél lényegesen enyhébb. Ő nem simított el olyan ügyet, ami mások életét tönkre tette. N.K. és V.J. igen, B.Z-vel karöltve.
febr. 14. 10:35
 16/23 anonim ***** válasza:
94%

Ez a legnagyobb botránya?

ööö soroljam fel párat például: magyarok magán nyugdíját simán lenyúlta a Fidesz az semmi? Quaestor-botrány az semmi? Mára kiderült utólag átverés volt rezsicsökkentés az semmi? Épülnek mérgező akkumulátor gyárak az semmi? Folyamatosan rúgják ki magyar dolgozókat, hogy helyettük külföldi munkásokat alkalmazzanak az semmi?

Ezek után nincs meglepő régen Gyurcsány, most Orbán.

Ennek az országnak lőttek. Aki teheti az meneküljön.

febr. 14. 10:52
 17/23 anonim ***** válasza:
95%
Közeli példával élve: 2022-ben érdekelt valakit, hogy az előtte lévő 1-2 évben elveszítette valamelyik hozzátartozóját a kovid fertőzésben? Pedig azt igérte Orbán, hogy mindenki megnyugodhat, aki elkapja ezt a betegséget, azt meggyógyítják. Nem, senkit nem érdekelt, ugyanúgy a Fidesz nyert a szokásos 2/3-dal. Akkor ezek után szerinted 2026-ban fog bárkit is érdekelni a mostani pedofil botrány? Nehéz kitalálni...
febr. 14. 11:00
 18/23 anonim ***** válasza:

Elfogy a pénz, és a meglévő vagyon újraosztásáért megindul a harc.

febr. 14. 11:20
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Ettől függetlenül a fidesznek megmarad a pozíciója, hiszen bármennyire is nagy most a felháborodás, ez az ügy az emberek hétköznapjait nem befolyásolja semmiben, ettől nem lesz drágább semmi, és hirtelen nem lett alkalmasabb egyik ellenzéki vezető sem.

A fideszt csak belülről lehet leváltani, ha valami fiatalabb generáció is megerősödik a párton belül.

febr. 14. 12:30
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

14#Semmi sem történt. B.Zoltán kérésére kegyelmet adott egy református közösségben dolgozónak. Fogalma sem volt Novák Katalinnak, hogy pedo ügyben részt vett.

Az nem zavar, hogy nyugaton a transzik mutogatják ovisoknak, iskolásoknak a pöcsük? Az hogy fegyőr elmondta, hogy beengedné őket az iskolába? AZ egész DK,Momentum ezt tenné? Azt hogy olyan Soros szervezetek pénzelik őket, akik elvárják hogy az afrikai, ázsiakat beengedják ide? AZ hogy a transzikat beegedják az iskolába?

Ehhez képest Novák Katalin a gyermekvédelmen dolgozott évekig. A legjobb köztársasági elnök volt.

16# " magyarok magán nyugdíját simán lenyúlta a Fidesz az semmi? "

Nem nyulta le. Biztonságba helyezte. A válság tönkretette, tönkreteszi a magán biztosítókat. De az állami nyugdíj biztos. Te is megkaptad a nyereséged

"Quaestor-botrány az semmi?"

Nem is hallottam róla, de tuti kamu

" Mára kiderült utólag átverés volt rezsicsökkentés az semmi?"

Hát te aztán idióta vagy :XD

A ballibek idején 13x emelkedett csak a gáz ára és ezzel lett 4x-ese 8 év alatt a rezsi főgáz része. Most nincsen semmi rezsi emelés. Ugyanannyit fizetek fillérre pontosan 2012-óta. Ön propagandistának tetszik lenni? :LOL

" Épülnek mérgező akkumulátor gyárak az semmi?"

Egy vegyigyár, gyógyszergyár 100x mérgezőbb és sok van belőle. Az akkugyárakért verseny megy. A jövő technológiája és nem. Nem mérgező. Ezt adta be neked a propaganda

"Folyamatosan rúgják ki magyar dolgozókat, hogy helyettük külföldi munkásokat alkalmazzanak az semmi?"

Kamu! Miért kell hazudni? Buszsorfőrnek fél év alatt meg volt hírdetve és alig jelentkeztek. Olyan kulimunkákat végeznek, amit már a magyar hedonista dolgozó sem akar

febr. 15. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!