Egy olyan éles eszű, vagány nő, mint a Varga Judit hogy mehetett hozzá egy olyan gyengécske karakterhez, mint a Magyar Péter?
Figyelt kérdés
2024. febr. 14. 07:22
21/27 anonim válasza:
19, Egyetértek veled. Indulatból mond dolgokat pl. ez az "anti lop" vicce is, háát nagyon szánalmasra sikeredett.
22/27 A kérdező kommentje:
20:
A sok válaszban felvetettekre probaltam egyben reagálni. Tény, hogy az alapkerdestol ezek viszonylag távol esnek.
2024. febr. 14. 15:13
23/27 anonim válasza:
21 19 vagyok, szerintem nem szánalmas. Amikor valakinek ennyire belemásznak az erkölcsébe és erkölcsből vág vissza, mégha indulattal is, az mindenféleképp tiszteletreméltó.
24/27 anonim válasza:
23, Eddig egész jól megvolt a húsosfazék mellett.
25/27 anonim válasza:
24, kétségtelen, mint, ahogy az is, hogy eddig nem láttunk bele az ő életükbe, most egy kicsit igen.
26/27 anonim válasza:
Együtt éltek Varga Judittal.
(nem akarom védeni, mert az egész fideszes csürhét utálom)
voltak dolgok amit nem akart aláírni, mert nagyon "vadnak" találta,
egyszer csak besokallt, ezen mit nem lehet érteni ?
27/27 A kérdező kommentje:
24:
Ok, becsüljük meg, hogy ezeket most eldobja magától, bár valószínűleg egyébként is kifelé állt már a rúdja.
2024. febr. 14. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!