Egy olyan éles eszű, vagány nő, mint a Varga Judit hogy mehetett hozzá egy olyan gyengécske karakterhez, mint a Magyar Péter?
Az Anti lop!
Mi nem világos megafonos..?
És ha csak: jó az ágyban ?
Az is elég indok lehet.
Nyilatkozataiban nem tűnik nyámnyílának, lehet hogy a kérdező rosszul ítéli meg.
Meggyőztél!
Ügyes kis elterelés volt!
Félreértés ne essék, én becsülöm a vakmerőségét a palinak, de nekem ez a jellemóriás-szerep, amit most sokan próbálnak belelátni, nagyon nem jön át.
Persze, én is kaján kárörömmel figyelem, ahogy általam is megvetett NER-es figurákra mond kellemetlen dolgokat, de én úgy érzem ez egy eddig ki nem elégített feltűnési viszketegsegből ered; nem elvi meggyőződésből.
Van egy cukipofa figura, aki nyilvánvalóan nincs megáldva sem kiemelkedő intellektussal, sem az összeszedett beszéd képességével, mégis - láthatóan gesztusként felajánlott - NER-es nagyvállalati vezetői pozíciókat tölt be. Aztán egyszer csak kiáll, és a felesége révén megszerzett kocsmai szintű értesülésekkel és félinformaciokkal kezdi traktalni a nyilvánosságot, és bevallottan baráti (!) beszélgetések egyébként irreleváns részleteit fecsegi ki, közben azt sem fogva fel, hogy ezzel egyrészt a volt feleségét hozza irtó kellemetlen helyzetbe, másrészt minden leendő piaci munkáltatója számára megüzeni, hogy ez a fazon komolytalan.
Én is érdeklődve figyelem a műsort, de kb. olyan arccal, mint Gulyás Marci, azaz ahogy a strandon az embert, aki fejest ugrik a gyerekmedencébe: aggodunk, nem is igazán értjük, de azért megnézzük mi lesz belole.
van egy véleményed de ez a sok duma (#18-as hozzászólás)
hogy jön az eredeti kérdéshez ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!