Az ellenzéknek most nem inkább Balog Zoltánt kéne támogatnia, aki szembe mer menni Orbán Viktor akaratával?
Szerencsére én csak egy egyszerű átlagpolgár vagyok, cimke nélkül, igy én az ellenzékiség súlya nélkül irhatom le, hogy mindenkinek el kellene távoznia a közélet minden sarkából, legyen az miniszterelnök, püspöknek álcázott exminiszter, vagy antilop, akinek ehhez a fertőhöz a legcsöppnyi köze van, a bólogatóan egyetértőkkel egyetemben.
Nincsjólezigy.
Emiatt az ügy miatt, a felsorolhatatlan mennyiségű egyházi pedofil esetekért a közelmúltból, az ország erkcsöli helyzetéért, az állam teljes csődje miatt, a gazdaság, az elfogyás miatt.
Bedölt az országunk és ezért ez a rendszer a felelős és itt már nem csak pénz, és gazdaság, fizetés szintjén, hanem erkölcsileg is egy mocsár lettünk.
Orbán fertője már az egyházát is a mocsárba döngölte!
Balog után Orbánnak is el kell takarodnia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!