Fideszes szimpatizánsok, nektek jó az, amit a Fidesz művel évek óta az országgal?
Értem én, hogy valakiket gyűlölni kell, valakikre mutogatni kell, hogy ők a hibásak , legyen az Kádár János, Gyurcsány Ferenc, Soros György,az Európai Unió, Orosz - Ukrán hàborù, (vagy ahogy Orbàn Viktor fogalmazott, katonai hadművelet) Orbán mindig másra mutogat, de soha nem ismeri el a saját hibàit, làsd az utóbb pedofil botrányt sem.
Tudom, az ellenzéki politikusok is csak mutogatni tudnak nem csak Orbán teszi ezt, mielőtt még te ìrnàd le kötekedésből a választ.
Mire jó nektek, hogy Orbán tönkreteszi a magyarok èletèt?
Mielőtt trágár szavakkal illetnèl, hogy balos vagyok, közlöm, hogy semelyik politikai párt szimpatizánsa, tagja nem vagyok, csupán már folytogat a düh amit a Fidesz művel velünk.
Nem hiszem el, hogy ti mindennek őszintén tudtok örülni, amit a Fidesz művel?!
Nem hiszem el, hogy ti jól meg tudtok élni a fizetèsetekből?!
Miért jó nektek ez a diktátor Orbán Viktor, akit már nem csak itthon gyűlölnek a magyarok, de külföldön sem arat sikert a neve már a politikusok között sem.
@10
A #9-et a @7-nek címeztem, nem neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!