Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Novák Katalin és Varga Judit...

Novák Katalin és Varga Judit lemondtak. Nem elég. Mivel elégedne meg a nép?

Figyelt kérdés
Novák és Varga lemondását követelték. Mihelyst meglett, már nem elég. Mi lenne elég ennek a csürhének? Nyilvános akasztás????

febr. 13. 20:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
86%
Orbánt lámpavasra!
febr. 13. 20:43
 2/22 anonim ***** válasza:
81%
Én pont fordítva látom
febr. 13. 20:45
 3/22 anonim ***** válasza:
94%
Az lenne elég, ha kiderülne végre, miért adott kegyelmet, kitől ered ennek az egésznek az ötlete, hogy egy ilyen embernek kegyelmet kell adni. És ha ezekre választ kapnánk, akkor ezek az emberek is beismernék, hogy hibáztak, és lemondanának.
febr. 13. 20:46
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Ötlet az lenne és egy szabad országban le is szabadna írni, de ez nem egy szabad ország. :)
febr. 13. 20:53
 5/22 anonim ***** válasza:
4%
A nép szerintem már rég túltette ezen magát, csak pár ellenzéki próbál még cirkuszolni. Amíg rá nem jönnek, hogy ez a ló meg megdöglött.
febr. 13. 20:54
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha pl. Karácsony hibázott volna egy ilyen dologban, és ő mondott volna le, akkor szerintem téged is érdekelne, hogy miért nem indokolja meg a kegyelmi döntést, kik akarták, hogy azt aláírja stb.

Egész egyszerűen nem tiszta ez az egész ügy, és az igazság kedvéért kellene tudni a miértekre a választ.

febr. 13. 20:54
 7/22 anonim ***** válasza:
52%
Gyurcsány is monnyon' le!
febr. 13. 21:00
 8/22 anonim ***** válasza:
74%
Ha törvény születne hogy a pedofilokat kasztrálják
febr. 13. 21:01
 9/22 anonim ***** válasza:
11%

Szerintem Gyurcsány Ferenc terjesztette elő a köztársasági elnöknek. Az ő ötlete volt az egész és a Soros hálózat nyomására kellett aláírnia szegény Katinak.

Nagyon sajnálom hogy megint Gyurcsány nyert.

febr. 13. 21:05
 10/22 anonim ***** válasza:
96%
#8 pedofilok lehetnek nők is... amúgy.
febr. 13. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!