Mennyire gerinces lépés az Novák Katalintól, hogy a lemondása után nem mondott le a havi bruttó 4,59 milliós tiszteletdíjáról, amit élete végéig folyósítanak az adófizetők pénzéből úgyhogy nem is közvetlenül a nép választja?
Nem tisztem megvédeni Novák Katalint de ezt törvény írja elő. Mint ahogy az iroda fenntartását, adminisztrátorok fizetését, utazásainak költségeit és ha igényli akkor testőri védelmet.
Ő volt köztársasági elnök -ként is az országot fogja képviselni.
A kiszivárgott információk alapján ő egy lobbitevékenység áldozata lett mint ahogy a volt igazságügy miniszter asszony is. Tévedtek, beismerték és lemondtak.
Ha Smidt Pál nem mondott le erről a tiszteletdíjról mert neki jár akkor Novák Katalin-nak ezerszeresen jár ez.
A két lemondás oka között van pár árnyalatnyi különbség.
Természetesen az emberek többsége igazságérzete szerint schmittnek sem jár. Ezerszeresen meg pláne senkinek sem jár munka nélkül pénz.
Nem kell megvédeni ezt a bábot, egy vicc volt az egész, egy mákdaráló vigyorgó színésznőcske.
Az egy dolog hogy törvény írja elő, de nekünk meg az a dolgunk, hogy kinyissuk a szánkat, ha valami tömegesen nem tetszik nekünk.
Márpedig az emberek többsége szerint munka nélkül nem jár pénz, pláne 10-szer annyi, mint amit az emberek kapnak.
"Nem tisztem megvédeni Novák Katalint de ezt törvény írja elő."
Este bemegy smmilyenzsóti, benyújtja törvényjavaslatba nem jár, márciusba már nem kapja a pedofilfelmentő. Ja egy pedopárti pártcsaládból valók?
smidt bűne csalás volt, nováké pedofil pártoló amnesztiája.
Szerintem nováké nagyobb bűn.
Amúgy már semmit nem kell benyújtani, rendeleti van.
viktátor kitalálja, és onnantól úgy van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!