Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány Ferenc akkor mégiscs...

Gyurcsány Ferenc akkor mégiscsak egy gerinces, bátor, becsületes ember volt miniszterelnökként?

Figyelt kérdés

Gyurcsány Ferenc saját maga jelentette be a válság miatti megszorításokat a köztévében. Orbán Viktor pedig soha az életben nem jelentett még be megszorítást, ő mindig csak a bátorító beszédeket tartja. Most is a megszorításokat egy csicskájával mondatta ki, nem ő maga.

Sőt nem csak a rossz híreket nem ő jelenti be, emlékszem még a Soros propaganda legelején valami negyedragú, egyik napról a másikra eldobható pincsi Fideszes mondta be először, hogy Soros György van a migráció mögött. Ő volt az első teszt alany, hogy vajon bejön-e a népnek. Aztán még 2-3 egyre nagyobb Fideszes mondta be, és miután azok is átmentek a teszten, úgy látták hogy a népnek tetszik ez ráharaptak erre, akkor már Orbán is nyomatta, egyre harsányabban. A végére már nemzeti ünnepeknek is ez vált a fő témájává, szinte már úgy ugrált és üvöltötte a Soros-propagandát a színpadon Orbán mint egy rocksztár. A birkák meg bégettek odalent előtte. De csak miután rengeteg teszt alacsony végigment. Elsőre még propagandát se mer vállalni.

Gyurcsány meg még a nagyon rossz híreket is maga mondta ki, első kézből. Ha így nézzük, mégiscsak egy derék ember volt Feri? Nem olyan sunyi gerinctelen mint Dr. OVM?

2022. júl. 13. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Orbánhoz képest igen, és ez azért már teljesítmény (Orbán részéről)
2022. júl. 13. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

Nem, de Orbánnál gerincesebb, az biztos :D

Ő legalább zárt körben beismerte, hogy elkúrták :D

2022. júl. 13. 21:15
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

Hiába kérdezed. A legtöbb ember csak azt hallotta meg az Őszödi beszédből, hogy hazudtunk reggel éjjel meg este.

Azt már nem, hogy: " Nem azért kell politikusnak lenni, mert ebből olyan k.rva jól meglehet élni, és elfelejtettük milyen autófényezőnek lenni!"

De tök mind1, sok emberrel vitázok emiatt, és veszett fejsze nyele.

Én már feladtam.

Szerintem az egyik legemberibb politikus volt a rendszerváltás óta.

2022. júl. 13. 21:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem,egy gazember volt.Csak tudod van az a szint ami után derék, becsületes,a hazájáért tenni akaró miniszterelnök uraságnak tűnik.most már a fél ország visszasírja.
2022. júl. 13. 21:17
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Sohasem értettem, hogy miért tartja a többség Gyurcsányt az Ördög megtestesülésének. Én szerintem egy őszinte politikus volt. Sokszor nem is az adóemelés vagy éppen a rezsicsökkentés megszüntetése bassza a csőrömet, hanem az a gusztustalan hazugság, amivel megmagyarázzák. Feri ilyen szempontból egy gerinces férfi volt, nem úgy mint a mostani Törzsfőnök.
2022. júl. 13. 21:25
 6/8 anonim ***** válasza:
47%
Ne legyenek illúzióink, Gyurcsány (sem) volt se jó miniszterelnök, se különösebben becsületes ember mert azért ott is voltak meredek dolgok. Zárt körben elmondta amit elmondott, a rossz hìreket is bevállalta ami becsülendő, de nem sok :D Orbán Viki Miska tekintetes úrnál ìgy is sokkal jobb, de ez nem az ő èrdeme
2022. júl. 13. 21:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy ócska, semmirevaló gazember volt.
2023. máj. 26. 18:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Soha nem volt gerinces, se bátor.
2023. aug. 1. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!