A fejétől pedofil a hal?
Ki hiszi el azt, hogy ez csak Novák, Varga és Balog játéka lehetett?
Az egész ügy, nem csak földrajzilag van közel Felcsúthoz, hanem hatalomgyakorlás szempontjából.
Ha a budaházy kegyelmi ügyét a fidesz elnökség tárgyalta, akkor vajon ott nem volt egy lista a többi ember nevével, akik kegyelmet kaptak?
Nem tudom , de nekem van egy sejtésem hogy ez az egész csak terelés.
Eleve ez hogy kik kapnak/kaptak kegyelmet diszkréten kéne kezelni, nem volna szabad nyilvánosságra kerülnie, javítsatok ki ha tévedek de nekem úgy rémlik hogy erről törvény van egyébként
Addig is ezen nyammog a nép nem pedig azon hogy orbán meghunyászkodott az EUs pénzekért.
Senki nem pedofil. Az ürge nem volt pedofil, csak az intézmény hírnevének védelme érdekében fedezte a pedofil igazgatót. Őt nem is pedofiliáért ítélték el. Még gyurcsány sem pedifilként hivattkozott rá, hanem egy pedofilügyben érintett illetőként.
Azt meg hogy ki van mögött, azt sosem fogjuk megtudni.
Az első gondolatom nekem is az volt, hogy terelés a Bayer München hazugságlegalizálásáról és arról, hogy Orbán szembeköpte a saját 99%-nyi választóit és megszavazta Ukrajna támogatását.
A második gondolatom az volt, hogy lehet, hogy megmosdatják Katát a mocsokban kicsit, aztán majd úgyis kiemelik és büdösen, orrbefogva, de majd megmentik, csakhogy ne beszéljünk a fenti kettőről.
Aztán a harmadik gondolatom, az volt, hogy bár le kellene mondania mindkettőnek + 1 főnek, de á, úgyse lesz lemondás.
Aztán a negyedik gondolatom, hogy, mégsem vagyok jó jós és gondolatolvasó.
Ma mán azt gondolom, hogy Orbán Viktor mondjon le.
Érdekes, már mindenki pefofil, aki sosem volt az, az is... végén még minden Fidesz politikus és szavazó is az lesz... gratulálok, kedves kérdező!
De az ellenzék " szent, becsületes, erkölcsös"... Ja nem!
9 persze, csak kitüntetik őket, majd a segítőiknek megkegyelmeznek. :D
A botrány kirobbanás óta eltel több mint 1 hét.
Nevetséges,
#Pedesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!