Rendőröknél miért nem csinálnak drogtesztet? Fejétől bűzlik a hal. Mundér becsület.
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 11:42
1/6 anonim válasza:
Miért, kinek csinálnak a munkahelyén? Miért lennének bedrogozva? Ez egy nagy marhaság. Akinél felmerül és bebizonyosodik, hogy drogozik, az úgyis repül, a többi 99,999 %-ot meg minek zaklatni ilyennel. Joggal kérnék ki maguknak, én is kikérném.
2/6 anonim válasza:
Érdemes lenne, mert a lefoglalt cuccnak is sokszor lába kél...és hallottam már olyan esetet, amikor gyanúsnak tűnő fiatalt megállítottak, füvet találtak nála, elvették tőle és elengedték. Ők meg zsebre vágták. Mindenki jól jár
3/6 anonim válasza:
A rendőr is csak egy ember, hibázhat, de mert a bűnüldözésre esküdött fel, őt súlyosabban büntetik. Joggal!
Na már ha elcsípik,ugye!
4/6 anonim válasza:
Egy olyan velejéig korrupt szervnél, mint a mai rendőrség igenis minden nap kellene teszteket csinálni.
Dílerek lehúzása, a tőlük elvett cucc árulása, fogyasztása mindennapos a rendőrök körében. Nagyobb drogfogásoknál szintén megvan a részük, amit "benyelnek".
Az "őrzött" rendőrségi bizonyítékraktárakból folyik ki a cucc...
Ne legyetek naivak, nézzetek körül az országban kik ezek a rendőrök, kiket védenek...
5/6 anonim válasza:
teljesen igaza van a második válaszadónak!!!azt sem hiszem el h a korrupt rendörök megszüntek!(nekem volt már ilyen esetem amikor a rend öre elengedett 5 e forintért)ugyhogy nem hiszem el azt h 100e alatt keresnek!!!!és tényleg a fejétöl büzlik a hal!!
6/6 anonim válasza:
Jó kérdés! Ha ők szinte bármire rámondhatják, hogy "gyanús" vagyok és bevisznek tesztre, akkor jogosan várhatnánk el, hogy támadhatatlanok legyenek ilyen szempontból. Bár tény, hogy az alkalmi fogyasztó jobban jár azzal ha lehúzza őt a rendőr, mint hogy beviszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!