Alábbiak közül kit vâlasztanál mint köztársasági elnök?
Figyelt kérdés
febr. 13. 11:10
11/13 anonim válasza:
1# mi dől, legfeljebb a fa, bár tudom, neked kb minden nap megbukik a kormány.... immár 14 éve.
El kell keserítselek a Fidesz újra győzni fog, és pontos azok miatt, aiket te és a hozzád hasonló Orbánfóbiások a közéletben tartanak.
Előbb válts ellenzéket, ha akarsz valamit.
De ha beéred ilyen Gyurcsány, meg Márky, Karácsony, Jakab félékkel, addig semmi esélyetek.
12/13 anonim válasza:
Pontosan, azt kéne megérteni hogy a mindenki számára élhetőbb országért az első lépés nem a regnáló hatalom hanem a nem létezi ellenzék leváltása lenne. Magyar is ezt akarta a szátokba adni, de egyszerűen nem értitek meg. Foggal körömmel Orbánt akarjátok leváltani, minden hónapban, héten. Ez kb. olyan, mint ha életedben először kezedbe adnának egy kosárlabdát, és az első pillanattól kezdve a zsákolással próbálkozol. Először meg kell tanulni labdát vezetni, meg egy kis fizikum sem árt. Utána beszélhetünk az eredményekről, meg a váltogatásról. Hidd el, sok százezren partnerek leszünk azok közül, akik jelenleg FIDESZ szavazók.
13/13 kretens válasza:
Én egy olyan személyt választanák akinek a teljesitményét minden politikai nézet elismer és büszke rá magáénak tekinti.Én Polgár Judittot javasolnám köztársasági elnöknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!