Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi van ha pedo segitő ártatlan...

Mi van ha pedo segitő ártatlan és azért lett kiengedve?

Figyelt kérdés
2024. febr. 13. 09:57
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

10

Hallottam már ártatlanul elitélt emberről.

2024. febr. 13. 10:46
 12/22 anonim ***** válasza:

Én többről is. Igen?

2024. febr. 13. 11:18
 13/22 anonim ***** válasza:
90%
Persze, Pablo Escobar is ártatlan volt.
2024. febr. 13. 11:19
 14/22 anonim ***** válasza:
90%
Azért ítélték el jogerősen mert szegény annyira ártatlan.
2024. febr. 13. 11:59
 15/22 anonim ***** válasza:
A levele alapján, amit vagy ő írt vagy sem (valószínűleg médiamunkások írták, csak rászóltak, hogy vallja a sajátjának) ő maga sem elégedett meg a kegyelemmel, mert az nem jogorvoslat. A Kúria tudta volna kimondani, hogy ártatlan. De a magyarázkodása ezer sebből vérzik. Kezdjük azzal, hogy már 2010-ben jelezték neki, hogy az igazgató gyerekeket molesztál, de állítása szerint ő erről csak 2016-ban értesült. Pedig bizonyítékok (rendőrségi feljelentések) vannak jóval korábbról. Ha pedig már az első mondatban egyértelműen hazudik, akkor a többi része mennyire hiteles?
2024. febr. 13. 13:38
 16/22 A kérdező kommentje:

Pedig úgy tűnik ártatlan, a most kiderült interjúban:

[link]

"„Ártatlan vagyok, egy meghurcolás áldozata”,- mondta a hatósági eljárásban bűnsegédként elkövetett kényszerítés kísérlete és vesztegetés kísérlete miatt elítélt pedagógus.- Magam is mélységesen elítélem a pedofíliát, sajnálom ami történt, tanárként és tisztességes emberként is együttérzek az áldozatokkal. A tizenkét oldalas, közösségi oldalra is feltett nyilatkozatomban minden üggyel kapcsolatos részletet leírtam és abban is megerősítem ezt."

"Bár az egész eljárás tisztességtelen volt, még a bíróság előtt sem merült fel, hogy bármilyen hamis vallomást én írtam volna a gyerekek helyett, vagy hogy erőszakkal, zsarolással akartam ilyennek aláírására kényszeríteni bárkit is. - folytatta a kegyelmi döntésben részesült férfi. Az ítéleti tényállás sem mondta ki azt, hogy az igazgató jelenlétében bármit is alá akartam volna íratni egyetlen gyerekkel is."

2024. febr. 13. 14:10
 17/22 anonim ***** válasza:
91%

Kiderült, igen. :D

Rendőrség, ügyészség nyomozás és bizonyítási jogkörét majd a sándor palota nulla hatósági jogkörrel felülírja, ugye?

Mindezt 3 fokon állapította meg a bíróság.

Még mindig van lehetősége perújításra, hajrá, bizonyítsa be. Kíváncsi lennék.

2024. febr. 13. 14:18
 18/22 anonim ***** válasza:

Vedd a nevedre ha ennyire hiszel neki. Gondolom neked is jól jönne egy segéd!

2024. febr. 13. 15:06
 19/22 A kérdező kommentje:

18

Pedovagye?

2024. febr. 13. 15:47
 20/22 anonim ***** válasza:
88%
#19 van pofád ezt kérdezni, amikor te védsz egy ilyen embert? Kicsit sem szégyelled magad?
2024. febr. 13. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!