Mi van ha pedo segitő ártatlan és azért lett kiengedve?
10
Hallottam már ártatlanul elitélt emberről.
Pedig úgy tűnik ártatlan, a most kiderült interjúban:
"„Ártatlan vagyok, egy meghurcolás áldozata”,- mondta a hatósági eljárásban bűnsegédként elkövetett kényszerítés kísérlete és vesztegetés kísérlete miatt elítélt pedagógus.- Magam is mélységesen elítélem a pedofíliát, sajnálom ami történt, tanárként és tisztességes emberként is együttérzek az áldozatokkal. A tizenkét oldalas, közösségi oldalra is feltett nyilatkozatomban minden üggyel kapcsolatos részletet leírtam és abban is megerősítem ezt."
"Bár az egész eljárás tisztességtelen volt, még a bíróság előtt sem merült fel, hogy bármilyen hamis vallomást én írtam volna a gyerekek helyett, vagy hogy erőszakkal, zsarolással akartam ilyennek aláírására kényszeríteni bárkit is. - folytatta a kegyelmi döntésben részesült férfi. Az ítéleti tényállás sem mondta ki azt, hogy az igazgató jelenlétében bármit is alá akartam volna íratni egyetlen gyerekkel is."
Kiderült, igen. :D
Rendőrség, ügyészség nyomozás és bizonyítási jogkörét majd a sándor palota nulla hatósági jogkörrel felülírja, ugye?
Mindezt 3 fokon állapította meg a bíróság.
Még mindig van lehetősége perújításra, hajrá, bizonyítsa be. Kíváncsi lennék.
Vedd a nevedre ha ennyire hiszel neki. Gondolom neked is jól jönne egy segéd!
18
Pedovagye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!