A Fidesz a két politikusnővel csak elvitette a balhét? A valódi felelősök és okok a háttérben lapulnak a pedofil kegyelmi ügyben?
A valódi bűnösök nők szoknyája mögé bújnak.
Balogh is csak ködösít.
"A kérvényt nem én nyújtottam be, és nem én terjesztettem fel"
Ezzel mentegetőzik. Nem ő írta, nem ő terjesztette fel. De ő volt aki "kijárta" neki a kegyelmet.
De arról soha nem is volt szó, hogy ő nyújtotta be, csak ez fel sem tűnik senkinek.
Ő kitüntetésre terjesztette fel az ügy elsőrendű vádlottját, a kiváló munkája miatt. (Ahogy ő szopatott, nem szopat úgy senki ???)
Tanácsadó csapat? Gondoljátok egy ilyen ügybe be lettek vonva?
A legtitkosabb csatornákon folyhatott a fidesz közeli pedo ügy kegyelme.
Hisz a legkényesebb dolog tisztára mosni egy ilyen embert.
Novák Katalin pedofíliával kapcsolatos erkölcsi érzékével nem hiszem gond van, inkább a Fideszhez dörgölőzés és megfelelni vágyás erkölcsi érzéketlensége, ami gond. Hogy világ életében nem volt szuverén ember, hiszen ezért is választották erre a pozícióra. Amikor pedig baj van akkor gond nélkül lefejtheti magáról és megválhat tőle Orbán. És nem szól vissza hanem szép nagy kék szemeivel még mosolyog is hozzá Novák.
Így a legkönnyebb. Ez Orbán vezetői magatartása évtizedek óta. Ner rökönyödjünk meg ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!