Szerintetek mi lehet Magyar Péter "atombombája"?
Figyelt kérdés
febr. 12. 20:42
21/25 anonim válasza:
Idáig a maffia tagjaként élvezte az adófizetők eltolvajlott pénzéből megteremtett luxuséletét. Az így megszerzett vagyona már arra is elég lesz, hogy az unokáinak se kelljen sose dolgoznia. Könnyű így szájhősködni, mert ez csak szájhősködés semmi más, a fidesz ellen felhasználható konkrétumokkal nem fog előállni, valószínűleg nincs is semmi olyan birtokában ami gyakorlatilag is felhasználható lenne.
22/25 anonim válasza:
#21 szerintem azért egyre több konkrétumot mond.
23/25 anonim válasza:
21# Idáig semmi olyat nem mondott ami ne lett volna nyilvánvaló. Olyat pedig sosem fog mondani, ami bármennyire is megingatná a fideszt, vagy akár egyetlen jelenleg hatalmon lévő emberüket.
25/25 anonim válasza:
#23 szerintem már az is nagy szó, hogy belülről elmondott néhány nyilvánvaló dolgot.
Plusz most több rémes apróságot osztott meg Facebook oldalán, amik hátha felbolygatják azért az emberek gondolatait.
Nem tudom, mi lesz, de kíváncsi vagyok. Nem akarok mindenhez pesszimistán hozzáállni. A semleges hozzáállás sokkal egészségesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!