Szerintetek mi lehet Magyar Péter "atombombája"?
9.
Igen, remélem volt annyi esze az évek során, hogy pl a telefonbeszélgetéseit felvette. Micsoda aranybánya lenne.
#11 az rohadt jó lenne.
Amúgy nem tudom, én már semmin nem lepődnék meg és semmi elvárásom nincs. Remélem, valami nagyno durva:D
#17 szerintem meg már az is sok, hogy egy belső ember kiállt és ezeket elmondta... Mert eddig az az oldal mindig csak azt szajkózta, mennyire jók és hogy BAlolDal.
Szóval én el tudom képzelni, hogy van még valami a tarsolyában.
De nyilván sem te, sem én nem tudom.
Az időzítés már egy elég jó bomba, legalábbis én úgy látom.
17.
Hát azért elég más az optikája, ha egy "lipsi, biztoshazudik, sorosbérenc" mondja, mint, amikor az, akiről tudható, hogy ezt évekig belülről látta. Ha csak párszázezer ember pluszban elgondolkodik, hogy itt tényleg nem stimmel valami, akkor már megérte.
18 Most láttam a tévéhíradóban, hogy az a gyökér Bohár azt mondta, hogy újabb messiása van az ellenzéknek, és sajnos igaza van. Az ellenzék annyira elkeseredett emiatt a rendszer miatt, persze érthetően, hogy állandó messiásvárásában, megváltókergetésben van. A Bohárfélék meg röhögnek rajtunk. A teljesség igénye nélkül, és nem idősorrendben az elmúlt 14 év ellenzéki messiásai:
- rendvédelmi dolgozók fogják megbuktatni a rendszert (nem buktatták)
- Karácsony Gergő fogja megbuktatni (nem buktatta)
- FreeSZFE tiltakozók fogják megbuktatni (nem buktatták)
- tanár/diák tüntetések fogják megbuktatni (nem buktatta)
- Simicska Lajos bácsi fogja megbuktatni (nem buktatta)
- Pesty László úr fogja megbuktatni (neki sem sikerült)
- Ángyán József fogja megbuktatni (nem buktatta)
- akkumulátor gyárak elleni tiltakozások fogják megbuktatni (ez sem)
- Márki-Zay Péter lesz a megváltó (nem lett)
- most pedig Magyar Péter és a pedóbotrány buktat majd (nem fog)
Szóval tudod mit? Én a következő kormánybuktató messiást majd akkor fogom kikiáltani, amikor tényleg megbuktatta ezt a rendszert! Mindenki másnak meg jó ábrándozást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!