A pletykák szerint a 2012 vagy 2016-os választási vereség után került Orbán kórházba Graz-ba?
Figyelt kérdés
A pletykát mindenki ismeri, hogy Orbán Viktort bizony pszichiátrián kezelték Graz-ban, Ausztriában. Nyilván amíg nem bizonyítja be biztosan valaki, addig pletyka marad, de ez valószínűleg több annál, majdnem tény. Állítólag még videófelvétel is készült arról, amikor teszik be a mentőautóba mert idegrángásai voltak, rohama lett. De én sosem láttam azt a videót így nem tudom megerősíteni, kétlem hogy bárki megtalálná, ha létezett is egész biztosan eltávolították az internet minden bugyrából.
A kérdés az, hogy mikor volt ez? Emlékszem hogy valamelyik választási vereség után, de melyik volt az? 2 veresége is volt, a 2012-es és a 2016-os.
(A pletykák szerint) mikor került kórházba?
febr. 12. 20:15
2/8 anonim válasza:
Egész rokonságom 25 éve ezen rögögött XD
3/8 A kérdező kommentje:
Hoppsz, bocsi.
2002, vagy 2006
febr. 12. 20:17
4/8 anonim válasza:
Az ellenzékiek szerint minden héten ott van, a valóságban viszont sose járt ott.
5/8 anonim válasza:
A dátumot nem tudom, nem emlékszem, de akkor nagyon sokáig el volt tűnve a közéletből. És utána kezdett el így nagyon modotosan, kiszámoltan beszélni, ahogy mostanában is.
6/8 anonim válasza:
Pajzsmirigy alulmüködéses. Szívesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!