Milyen érzés lehet Gyurcsánynak a sorozatos választási vereség ? Megint miattam kapott ki az ellenzék. Folytassam a politizálást ?
1,
GYF már az első miniszterségi ideje előtt -nem miniszterelnök, miniszter- is milliárdos volt, ő úgy szállt be a politikába, hogy már gazdag volt.
Nem ő változtatja a szabályokat éjszakáról-éjszakára, nem ő tarolta le szinte a teljes magyar médiát és nem ő szabályozza azt a pártfinanszirozási rendszert, ami ráadásúl most repit minket vissza a kommunizmusban.
Nem védem Gyurcsányt, de, ha valaki, akkor nem ő csinálja ezt pénzért.
Van elég gáz és villanyszerelő ebben az országban, aki megteszi ezt helyette.
Tegyél fel kérdést és ott megbeszéljük.
"GYF már az első miniszterségi ideje előtt -nem miniszterelnök, miniszter- is milliárdos volt, ő úgy szállt be a politikába, hogy már gazdag volt."
Azt tudod hogy hogyan lett csóró KISZ aktivistából milliárdos ?
"Azt tudod hogy hogyan lett csóró KISZ aktivistából milliárdos?"
Gyuri bácsi pénzelte mint a Vikit?
Volt egyszer egy rendszerváltás. A csóró kiszes összeboltolt egy ős kommunista unokájával. Akkoriban kezdék el szétrabolni az országot. Mit is beszélek. Elindult a privatizáció. Barátunknak nem volt egy fillérje sem de valamit kellett kezdeni magával ezért illetékes elvtárs felvette a telefont és felhívta a bankot. Adjatok már ennek a jóravaló gyereknek egy kis pénzt hogy el tudja kezdeni az életét. És adtak neki. Ebből vette meg az első cégét. A hitelre a megvett cég volt a fedezet. Valahogy így kezdődött.
Én is megpróbáltam ugyanígy hitelt igényelni a csupasz seggemre de engem kiröhögtek a bankban. Lehet hogy illetékes elvtárs elfelejtett telefonálni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!