Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más körökben is a Fidesz...

Más körökben is a Fidesz mellett álltok még jobban miután a balos hergelésre lemondott két ember akiknek nem kellett volna?

Figyelt kérdés

Családban, ismerősi körben csak még jobban mindenki összezárt.

Gyurcsány öszödi beszéde után mai napig ő a legerősebb ellenzéki vezért, Donáth Anna tüntet meg kiabál de az apja rosszabb mint akit felmentettek, ez az ellenzék magyaráz?

2024. febr. 12. 18:21
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Engem sem ez zavar igazán hanem az uszítás az ellenzék és az unió ellen na meg a Putyin haverság.
2024. febr. 12. 18:22
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Érthető az összezárás, mindig ez a reakció, ha az ideológiai iránymutatás kezd kicsúszni a lábatok alól...
2024. febr. 12. 18:27
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Élete végéig ki lesz tartva luxusban a többi senkiféreggel a táskakepű élősködő . Pacsizott Zelenszkivel WEF en ígéretet tett oroszo elleni szankciojra , aláirta a who teljhatalmi szerződest, balekra vettek egy sameszt a pedó botranyt rajta verték el fent meg elkenték évekig . Mór megtette a kötelességét távozik .
2024. febr. 12. 18:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelni nem tudom, kikre gondolsz kérdező, mikor ezt írod: "balos hergelésre lemondott két ember akiknek nem kellett volna".

Én az elmúlt napok eseményeiből két lemondásra emlékszem. Szégyenteljes és védhetetlen cselekményük miatt mondtak le ketten, Novák Katalin és Varga Judit.

Te kikre gondoltál?

2024. febr. 12. 18:31
 5/10 Molyember ***** válasza:
89%

Ó, te! :) Látom magam előtt, ahogy dacosan, duzzogva összezártok, ami a gyakorlatban valami olyasmi lehet, hogy sértett képet vágtok a boltban, vagy kicsit gyakrabban néztek fel az origóra. Vagy mit jelent ez az összezárás? Hogy nem engeditek magatokat a tények által befolyásolni, és tartjátok egymásban a lelket, miszerint a Fidesz jó, meg ilyenek?

Tudod, mit? Zárjatok össze még jobban, az igazságból egy hangot se halljatok soha, mert ennél többet már nem tudtok ártani az országnak.

2024. febr. 12. 18:47
 6/10 anonim ***** válasza:
90%

Biztos más filmet néztünk, azt mondta NK, hogy lemondok, mert támad a baloldal? Mintha egészen mással indokolta volna, de biztosan rosszul emlékszem.

Szerintem ne vergődjetek. Ezt a tieid b...ták el, de alaposan.

2024. febr. 12. 19:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én könnyedén kivárom, míg az ilyen gondolatmentes bigott hívők éhen halnak. Mert ha elfogy a többi (lelép), akkor ők következnek, mert hát valakitől csak kell lopni.
2024. febr. 12. 19:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogy jön ide Gyurcsány öszödi beszéde, kisfiam? 50 év múlva is attól fogtok rettegni?
2024. febr. 12. 19:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Fanatikus fidesz szektás vagy. Menj aludni.
2024. febr. 12. 19:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Jó mélyre tolta be nektek a gyúcsány🤣🤣🤣 14év után illett volna már kiköpni🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2024. febr. 13. 04:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!