Más körökben is a Fidesz mellett álltok még jobban miután a balos hergelésre lemondott két ember akiknek nem kellett volna?
Családban, ismerősi körben csak még jobban mindenki összezárt.
Gyurcsány öszödi beszéde után mai napig ő a legerősebb ellenzéki vezért, Donáth Anna tüntet meg kiabál de az apja rosszabb mint akit felmentettek, ez az ellenzék magyaráz?
Elképzelni nem tudom, kikre gondolsz kérdező, mikor ezt írod: "balos hergelésre lemondott két ember akiknek nem kellett volna".
Én az elmúlt napok eseményeiből két lemondásra emlékszem. Szégyenteljes és védhetetlen cselekményük miatt mondtak le ketten, Novák Katalin és Varga Judit.
Te kikre gondoltál?
Ó, te! :) Látom magam előtt, ahogy dacosan, duzzogva összezártok, ami a gyakorlatban valami olyasmi lehet, hogy sértett képet vágtok a boltban, vagy kicsit gyakrabban néztek fel az origóra. Vagy mit jelent ez az összezárás? Hogy nem engeditek magatokat a tények által befolyásolni, és tartjátok egymásban a lelket, miszerint a Fidesz jó, meg ilyenek?
Tudod, mit? Zárjatok össze még jobban, az igazságból egy hangot se halljatok soha, mert ennél többet már nem tudtok ártani az országnak.
Biztos más filmet néztünk, azt mondta NK, hogy lemondok, mert támad a baloldal? Mintha egészen mással indokolta volna, de biztosan rosszul emlékszem.
Szerintem ne vergődjetek. Ezt a tieid b...ták el, de alaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!