Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minden probléma ellenére...

Minden probléma ellenére továbbra is a legjobb döntés kitartani Orbán Viktor mellett?

Figyelt kérdés
Én így vagyok most, tényleg sajnálatos, ami történt és le kellett mondani Novák Katalinnak és Varga Juditnak, így két ígéretes politikai karrier tört derékba. Az ellenzék jogosan kritizált ebben az ügyben és vannak más pontok, oktatás, egészségügy, ahol szintén van igazuk. Viszont minden probléma ellenére úgy érzem, hogy továbbra is semmirekellő emberek vannak többségben az ellenzékben és Orbán Viktor velük szemben azért mégis profi politikus, rá inkább rábízom az ország irányítását, mert van tekintélye külföldön is. Meg ő legalább nem nézi le a vidéki konzervatív embereket, a baloldal ahol tud, beléjük rúg most is.

febr. 12. 12:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is. Ez viszont nálam végleg kiverte a biztosítékot.

febr. 12. 13:04
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
#9: Ezt értem, de miért kell ehhez egy korrupt hazug bandát támogatni? Mások is vannak, akik hasonló értékrendet vallanak, csak nem populisták, nem korruptak és nem szállt el teljesen az agyuk a 4. kétharmadtól. Ott van mondom például a 2RK, ezeket mind teljesítik.
febr. 12. 13:04
 13/16 anonim ***** válasza:
13%
Hitleri náci világ. Bármi áron véghez vinni a blankoltak akaratát.
febr. 12. 13:10
 14/16 anonim ***** válasza:
29%
Én egyenlőre biztosan kitartok Orbán Viktor mellett...
febr. 12. 13:20
 15/16 anonim válasza:
Hát szerintem Orbánt már nagyon le kéne váltani csak hát ugye a magyar nép az birka
febr. 14. 22:59
 16/16 anonim ***** válasza:
14 - Pedig a patkányok időben el szoktak menekülni a süllyedő hajóról...
febr. 15. 23:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!