Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A munkanélkuli ellátás az...

A munkanélkuli ellátás az elnök asszonyra nem vonatkozik? hogy csak 3hó-ig kapja a segélyt? Ö évekig kaphatja, vagy hogy van ez?

Figyelt kérdés
Tudja mindenki mit tett, nem kell ragoznom, tehát a hibája miatt -ami elég nagy- le kellett mondania, ezután nem ugyanúgy kellene kapja a munkanélkulit mint a többi? Vagy rá miért nem vonatkozik?

febr. 12. 12:38
 1/7 A kérdező kommentje:
a volt elnök asszonyra - elnézést!
febr. 12. 12:38
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Vannak egyenlők és egyenlőbbek. Kommunizmus van. Ne félj Novák még 50 év múlva is kapni fogja a sok milliót a te adódból.
febr. 12. 12:40
 3/7 A kérdező kommentje:
2# és a tiédből, ha dolgozol hogy vmire juss
febr. 12. 12:43
 4/7 anonim ***** válasza:
18%

3-as

Az enyémből nem, mivel én már Nyugaton élek :)

Soha, nem fog kapni az én pénzemből, mivel sosem tervezek hazaköltözni. Én már csak röhögve nézem hova süllyed még az a szar ország :)

febr. 12. 12:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Jó neked, mondjuk én nemrég költöztem haza, lehet még maradnom kellett volna kicsit..
febr. 12. 12:59
 6/7 A kérdező kommentje:
de akkor hogy van ez, az ex elnökasszony meddig zsebeli a sok pénzt?
febr. 12. 13:00
 7/7 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom, de ha tud valaki egy olyan állást, ahol ha felmondok, akkor is tovább kapom a fizetésem halálomig, akkor szóljon már nekem, legyenszíves.
febr. 12. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!