Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon a Fideszes köztársasági...

Vajon a Fideszes köztársasági elnökök K. Endrén kívül hány köztörvényes bűnöző havert engedtek el, ugyanis a többinek nem tudjuk a nevét akiket elégedett Novák mert nem nyilvánosak a kegyelmi döntések?

Figyelt kérdés
febr. 12. 09:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azt nem tudjuk, hogy korábban csak olyanok kaptak-e kegyelmet, akiknek a kegyelmét a közvélemény is helyeselné, inkább ezek az esetek azok, amik nyilvánosságot láttak. Egyébként gyerekgyilkosokat is szabadon engedtek már (2010 előtt is), akik később újra lecsaptak, ezek az esetek se ismertek, pedig szerintem itt is jogis lenen a felháborodás
febr. 12. 10:13
 12/14 A kérdező kommentje:
11. Valóban át kéne dolgozni a kegyelmi rendszert
febr. 12. 10:24
 13/14 anonim ***** válasza:

"én viszont nem személyeskedtem veled,"

Az, hogy pedofilmosdató vagyok, az pontosan kielégíti a személyeskedés fogalmát, mindezt annyi alapján, hogy leírtam, hogy semmire sem menne vele.

Viccesnek azt tartottam, hogy van aki azt hiszi, hogy akiket politikai alapon tudatosan kegyelemben részesítenek, az a helyi bölcsödében vagy óvodában dadus.

Ezek olyan pozíciókban ülnek, akikhez mi be sem mehetünk, max. ßzenhetßnk nekik valamelyik fogdmegjükön keresztül.

Most szerintem a Novák csak simán útban volt valakinek, és ez volt a csapda. Tudták, hogy mindent aláír, orra alá toltak egy pedofilt, aki nem elérhetetlen a köznépnek, és kiteregették.

Most komolyan, ha egy mészáros szintű strómannt "mentettek" volna ki, mi lett volna? Nem megyek balatonra? Nem szereltetek vele gázt?

febr. 12. 10:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Pont ep és önkori választás előtt, pont egy ismert pedo kapott, pont ellenzék "buktatta le pedo ügyet" választás előtt. Erre azt mondom újabb fidesz gumicsont az ellenzéknek.
febr. 12. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!