Vajon a Fideszes köztársasági elnökök K. Endrén kívül hány köztörvényes bűnöző havert engedtek el, ugyanis a többinek nem tudjuk a nevét akiket elégedett Novák mert nem nyilvánosak a kegyelmi döntések?
"én viszont nem személyeskedtem veled,"
Az, hogy pedofilmosdató vagyok, az pontosan kielégíti a személyeskedés fogalmát, mindezt annyi alapján, hogy leírtam, hogy semmire sem menne vele.
Viccesnek azt tartottam, hogy van aki azt hiszi, hogy akiket politikai alapon tudatosan kegyelemben részesítenek, az a helyi bölcsödében vagy óvodában dadus.
Ezek olyan pozíciókban ülnek, akikhez mi be sem mehetünk, max. ßzenhetßnk nekik valamelyik fogdmegjükön keresztül.
Most szerintem a Novák csak simán útban volt valakinek, és ez volt a csapda. Tudták, hogy mindent aláír, orra alá toltak egy pedofilt, aki nem elérhetetlen a köznépnek, és kiteregették.
Most komolyan, ha egy mészáros szintű strómannt "mentettek" volna ki, mi lett volna? Nem megyek balatonra? Nem szereltetek vele gázt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!