Vajon a Fideszes köztársasági elnökök K. Endrén kívül hány köztörvényes bűnöző havert engedtek el, ugyanis a többinek nem tudjuk a nevét akiket elégedett Novák mert nem nyilvánosak a kegyelmi döntések?
19 embernek tavaly áprilisban a Pápalátogatás idején egészen biztosan és állitólag utána is többeknek, de erről nincsenek biztos információk.
Amit lehet tudni, hogy elengedett idő előtt terroristákat, embercsempészeket, drogosokat és pedofil segitőket.
"hány köztörvényes bűnöző havert engedtek el,"
Mindenki elítélt bűnöző, aki kegyelmet kap. Ez a kegyelem lényege. Nem ártatlanok kapják. És nemcsak a fidesz alatt. Nem ők találták ki.
"a pedofil mosdató ember, gyakorlatilag bármelyik intézményben dolgozhat,"
Ilyen az egybites buta ember. Sehol nem írtam, hogy nem ítélem el, de már mosdató vagyok.
A hozzád hasonló sötét aljanép, égetett boszotkányt korábban, meg húzta lámpavasra a kivezényelt 18-19 éves kiskatonákat, akiket még vátrtak volna haza, de vagy a parncsnok lövi tarkón, vagy a hozzád hasonló vérespofájú senkik akasztják fel.
Pont ezért van minden titkosítva, mert az önbíráskodás és a lincselés is bűncselekmény.
9, én viszont nem személyeskedtem veled, sőt, ha úgy érzed, hogy téged, személyesen megbántottalak, akkor elnézésedet kérem, nem állt szándékomban megbántani téged.
Nem vagyok buta és nem vagyok egybites a véleményemet, fenntartom és semennyire sem gondolom viccesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!