Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak számomra borzalmas a...

Csak számomra borzalmas a stílusa ennek a politikai videónak? Teljesen a fideszes riogatóklipek stílusában készült.

Figyelt kérdés

[link]

Ellenzéki vagyok, de elborzaszt, hogy a legnagyobb támogatottságú ellenzéki párt immár gyakorlatilag ugyanabban a primitív, hatásvadász, csúfolódó, hazugságokkal tűzdelt, tisztességtelen stílusban kommunikál a választókkal, mint a Fidesz.

febr. 11. 14:47
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Hm.

Csak aztán nem válik majd a DK ugyanúgy a repetitív jelszavakkal és tőmondatokkal triggerelt zombijai rabjává, mint a Fidesz?

febr. 11. 15:28
 12/21 anonim ***** válasza:

2022-ben a DK-nak ha megfeszült volna sem lehetett volna 1/3-nál több mandátuma az ellenzéki oldalon.

Most sem lehetne.

A fidesz azért ilyen elfajzott, mert teljhatalma van és nincs koalíciós kényszere. Az ellenzéki oldalon jelen állás szerint ilyesmi nem fordulhatna elő.

febr. 11. 15:32
 13/21 A kérdező kommentje:
Akit egyszer erre rászoktatsz, mindig ezt akarja majd zabálni, nem fogja érdekelni az árnyalt, korrekt, tényszerű valóságábrázolás. Nézz csak rá a fideszdroid ismerőseidre. Van onnan visszaút szerinted intellektuálisan?
febr. 11. 15:33
 14/21 anonim ***** válasza:

Én meghallgattam gyurcsány kormányon és ellenzékben. Orbánt kormányon és ellenzékben.

Minta 4 külön személy lett volna.

Ellenzékben mindegyik olyan logikusan tud érvelni.

Kormányon meg egy tuskó.

febr. 11. 15:37
 15/21 anonim ***** válasza:

Én hiszek benne hogy van. Ha és amikor az összes titkosított disznóságuk nyilvánosságra kerül, majd tőlük kell megvédeni a NER felkent lovagjait és papjait, nem a most is ellenzéki érzelműektől.

febr. 11. 15:37
 16/21 anonim ***** válasza:

Nekem ez a kedvencem:

[link]

febr. 11. 15:38
 17/21 A kérdező kommentje:

16:

Ez a video amit linkeltél szerintem nagyjából rendben van. Ennyi hatásvadászat még belefér. De amiket én linkeltem, az egy új, fideszes színvonal.

febr. 11. 15:43
 18/21 anonim ***** válasza:

Ne ez az amit letojtak az emberek, amit nem hallgattak meg.

Amit a kérdező linkelt, azt pedig megnézik és és meg is értik. Itt tartunk.

Valójában a mi hibánk, választóké.

febr. 11. 16:33
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Először azt hittem hogy a MKKP csinálta.
febr. 11. 16:40
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Az a probléma, hogy ha minden politikai oldal így fog kommunikálni a választókkal, akkor az intelligensebbje még hamarabb elhagyja az országot.

Ezzel még nagyobb hatalmat adva a propagandával befolyásolható hülyéknek.

febr. 11. 17:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!