Csak számomra borzalmas a stílusa ennek a politikai videónak? Teljesen a fideszes riogatóklipek stílusában készült.
Ellenzéki vagyok, de elborzaszt, hogy a legnagyobb támogatottságú ellenzéki párt immár gyakorlatilag ugyanabban a primitív, hatásvadász, csúfolódó, hazugságokkal tűzdelt, tisztességtelen stílusban kommunikál a választókkal, mint a Fidesz.
Hm.
Csak aztán nem válik majd a DK ugyanúgy a repetitív jelszavakkal és tőmondatokkal triggerelt zombijai rabjává, mint a Fidesz?
2022-ben a DK-nak ha megfeszült volna sem lehetett volna 1/3-nál több mandátuma az ellenzéki oldalon.
Most sem lehetne.
A fidesz azért ilyen elfajzott, mert teljhatalma van és nincs koalíciós kényszere. Az ellenzéki oldalon jelen állás szerint ilyesmi nem fordulhatna elő.
Én meghallgattam gyurcsány kormányon és ellenzékben. Orbánt kormányon és ellenzékben.
Minta 4 külön személy lett volna.
Ellenzékben mindegyik olyan logikusan tud érvelni.
Kormányon meg egy tuskó.
Én hiszek benne hogy van. Ha és amikor az összes titkosított disznóságuk nyilvánosságra kerül, majd tőlük kell megvédeni a NER felkent lovagjait és papjait, nem a most is ellenzéki érzelműektől.
16:
Ez a video amit linkeltél szerintem nagyjából rendben van. Ennyi hatásvadászat még belefér. De amiket én linkeltem, az egy új, fideszes színvonal.
Ne ez az amit letojtak az emberek, amit nem hallgattak meg.
Amit a kérdező linkelt, azt pedig megnézik és és meg is értik. Itt tartunk.
Valójában a mi hibánk, választóké.
Az a probléma, hogy ha minden politikai oldal így fog kommunikálni a választókkal, akkor az intelligensebbje még hamarabb elhagyja az országot.
Ezzel még nagyobb hatalmat adva a propagandával befolyásolható hülyéknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!