Csak számomra borzalmas a stílusa ennek a politikai videónak? Teljesen a fideszes riogatóklipek stílusában készült.
Ellenzéki vagyok, de elborzaszt, hogy a legnagyobb támogatottságú ellenzéki párt immár gyakorlatilag ugyanabban a primitív, hatásvadász, csúfolódó, hazugságokkal tűzdelt, tisztességtelen stílusban kommunikál a választókkal, mint a Fidesz.
Ha ez kell a népnek akkor nincs más választása a DK-nak sem.
Sajnos ezzel a választók bizonyítják a primitívségüket. Az ellenzéki választók sem különbek a fideszeseknél.
A fidesz színvonalát kéritek ? Hát megkapjátok.
De ha a Fidesz legrosszabb hagyományaira építve kerülnének hatalomra, ugyanúgy az emberek zsigeri félelmeire és középkori vérszomjára apellálva, akkor mi lesz a különbség?
Mióta láttam ezt a videót, magam alatt vagyok.
Az ellenzék folyamatosan a választási törvényre hivatkozik, hogy az miatt nem tudnak nyerni. Sajnos már nem emlékszem ki dobta fel a következő ötletet.
Fogjon össze az ellenzék és győzze le a fideszt. De mivel ez a győzelem egy illegitim választási törvény alapján született a megalakuló országgyűlés alkosson egy demokratikus választási törvényt és oszlassa fel magát, majd azonnal írjanak ki új választást a demokratikus választási törvény alapján.
Senki sem támogatta az ötletet ellenzéki oldalon. Mert ha ők nyernek egy illegitim választási törvény keretei között akkor más nem is annyira rossz az a törvény.
A DK kollaboráns! Akkor is ha nem tud róla.
Semmivel nem különb a Fidesznél, csak mást hazudnak.
Ez a video szándékosan készült ilyennek.
Ez a video egy görbe tükör azoknak, akik a milliárdokért lenyomott aljas és gusztustalan propaganda videókat látva nem szólnak egy szót sem, de amikor ezt meglátják azonnal sivalkodnak.
6:
Először én is bíztam benn, hogy talán csak egy eseti, görbe tükör.
De nem, vegigpörgetve a DK videóit, ez az új stilus:
Sokkoló jelszavak mantrázása drámai, ijesztő zene kíséretében.
Értem én, hogy a Fidesz ilyenné kondicionálta a magyarokat, hogy jelszavakra, parancsszavakra és vizuális effektekre kezdenek nyáladzani, de biztos hogy apellalni kell ezekre az agytörzsi reflexekre? Nem inkabb szakítani kéne ezzel?
Vagy most már ez lesz mindkét szájbab*szott k*rva oldalon??
Aki választást akar nyerni az kénytelen használni a fidesz eszközeit.
Mert azok működnek.
De igen, szofisztikáltan visszafogottan kellene fogalmazni. Csak miközben mindeddig az ellenzék ezt tette, a kormány részéről csak a fröcsögés ment.
Ha ezt a társaságot sikerül elzavarni, akkor jöhet a konszolidáció és a kultúráltság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!