Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak számomra borzalmas a...

Csak számomra borzalmas a stílusa ennek a politikai videónak? Teljesen a fideszes riogatóklipek stílusában készült.

Figyelt kérdés

[link]

Ellenzéki vagyok, de elborzaszt, hogy a legnagyobb támogatottságú ellenzéki párt immár gyakorlatilag ugyanabban a primitív, hatásvadász, csúfolódó, hazugságokkal tűzdelt, tisztességtelen stílusban kommunikál a választókkal, mint a Fidesz.

febr. 11. 14:47
A kérdező szavazást indított:
Engem is elszomorít ez
Szerintem nincs baj ezzel a videóval
13 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%
Lehet azt gondolják, hogy az ilyen jellegű kampánnyal, csak így lehet felvenni a harcot.
febr. 11. 14:50
 2/21 anonim ***** válasza:
61%

Ha ez kell a népnek akkor nincs más választása a DK-nak sem.

Sajnos ezzel a választók bizonyítják a primitívségüket. Az ellenzéki választók sem különbek a fideszeseknél.

A fidesz színvonalát kéritek ? Hát megkapjátok.

febr. 11. 14:51
 3/21 A kérdező kommentje:

De ha a Fidesz legrosszabb hagyományaira építve kerülnének hatalomra, ugyanúgy az emberek zsigeri félelmeire és középkori vérszomjára apellálva, akkor mi lesz a különbség?

Mióta láttam ezt a videót, magam alatt vagyok.

febr. 11. 14:53
 4/21 anonim ***** válasza:
58%

Az ellenzék folyamatosan a választási törvényre hivatkozik, hogy az miatt nem tudnak nyerni. Sajnos már nem emlékszem ki dobta fel a következő ötletet.

Fogjon össze az ellenzék és győzze le a fideszt. De mivel ez a győzelem egy illegitim választási törvény alapján született a megalakuló országgyűlés alkosson egy demokratikus választási törvényt és oszlassa fel magát, majd azonnal írjanak ki új választást a demokratikus választási törvény alapján.

Senki sem támogatta az ötletet ellenzéki oldalon. Mert ha ők nyernek egy illegitim választási törvény keretei között akkor más nem is annyira rossz az a törvény.

febr. 11. 14:59
 5/21 anonim ***** válasza:
70%

A DK kollaboráns! Akkor is ha nem tud róla.

Semmivel nem különb a Fidesznél, csak mást hazudnak.

febr. 11. 15:01
 6/21 anonim ***** válasza:
5%

Ez a video szándékosan készült ilyennek.

Ez a video egy görbe tükör azoknak, akik a milliárdokért lenyomott aljas és gusztustalan propaganda videókat látva nem szólnak egy szót sem, de amikor ezt meglátják azonnal sivalkodnak.

febr. 11. 15:05
 7/21 A kérdező kommentje:

6:

Először én is bíztam benn, hogy talán csak egy eseti, görbe tükör.

De nem, vegigpörgetve a DK videóit, ez az új stilus:

Sokkoló jelszavak mantrázása drámai, ijesztő zene kíséretében.

[link]

Értem én, hogy a Fidesz ilyenné kondicionálta a magyarokat, hogy jelszavakra, parancsszavakra és vizuális effektekre kezdenek nyáladzani, de biztos hogy apellalni kell ezekre az agytörzsi reflexekre? Nem inkabb szakítani kéne ezzel?

Vagy most már ez lesz mindkét szájbab*szott k*rva oldalon??

febr. 11. 15:13
 8/21 anonim ***** válasza:
18%

Aki választást akar nyerni az kénytelen használni a fidesz eszközeit.

Mert azok működnek.

febr. 11. 15:18
 9/21 anonim ***** válasza:

De igen, szofisztikáltan visszafogottan kellene fogalmazni. Csak miközben mindeddig az ellenzék ezt tette, a kormány részéről csak a fröcsögés ment.

Ha ezt a társaságot sikerül elzavarni, akkor jöhet a konszolidáció és a kultúráltság.

febr. 11. 15:22
 10/21 anonim ***** válasza:
Ha lemész a kocsmába és el akarsz vegyülni a tömegben akkor neked is baz,dmegezni kell. Otthon majd beszéled az irodalmi magyart.
febr. 11. 15:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!