Az életszerű, hogy Orbán Győző haverjának a kegyelméről maga Orbán nem tudott?
Figyelt kérdés
Ha tudott, és nem ellenezte, akkor ő nem felelős?#pedofília #Orbán kisöcsi
febr. 10. 23:34
1/9 anonim válasza:
Haverja? Jajj, ez miféle meghatározás már megint? Nálatok mindenki "haver", akit be akartok mószerolni valahogy?
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem tudott róla, annál rutinosabb, hogy ekkora öngólt rúgjon.
3/9 anonim válasza:
Ezt írja a libsi telex:
Beszéltünk több emberrel is, akik jól ismerik Bicskét és az ottani viszonyokat. Tőlük sem kaptunk olyan információkat, amelyek azt bizonyították volna, hogy az egykori igazgatóhelyettesnek komoly fideszes kapcsolatai lennének.
Szerinted hazudnak?
4/9 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, egyes, hogy Orbán testvérével működtetett gyerekek számára bírkózó foglalkozásokat. Tehát annyira nem lehettek rosszban, és ismerték egymást. Talán te máshogyan tudod?
febr. 10. 23:46
5/9 anonim válasza:
Orbán Győző pártfogója volt, most azon nyafog, hogy nem kap munkát. Román, hát menjen haza! AZ összes rumonyák gazemberrel együtt! Ezek mind idejöttek, aztán beleültek a készbe! Csau neveltjei ezek mind!
6/9 anonim válasza:
Orbán, mármint Viktor adott utasítást a kegyelemre.
7/9 anonim válasza:
Akkor ő a harmadik, akinek le kell mondania, de ez hosszabb folyamat lesz. Mindenesetre Júniusig le fog futni ez is. A politikusoktól hamarabb, a NER-től nehezebb lesz megszabadulni. DE a megtisztulásra szükség van.
8/9 Celtix válasza:
Más hírek szerint Balog szerette volna a kegyelmet. 10 éve ki is tüntette a jóembert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!