Van arra magyarázat, ami most történik, a hölgyek lemondása a pedof ügy kapcsán?
#12 Breivikről, arról amit elkövetett illetve hogy milyen körülmények között tartják hallottál már?
A börtön körülmények nyilván mások Norvégiában meg mondjuk Oroszországban de az elméleti és univerzális céljuk az hogy visszavezessék a bűnelkövetőt a társadalomba nem az hogy élve elrohasztani vagy más rabok elpusztítsák. Ilyen és ehhez hasonlóak azok az elemi társadalmi normák, amiket Oroszországban meg Magyarországon rendszeresen lesz*rnak - mint te is sajnos…
"nem passzol bele a gyermekvédelmi kampányba, amit műveltek. Súlyosan hibáztak"
De miért? Azt pontosan tudhatta, hogy nem fére bele! Mit jelent az hogy hiba? Hogy nem ezt akarta, vagy nem számította ki a következményét? Egy köztársasági elnök azért ezt átlátja.
"A szabadon engedett férfi egy fideszes csókos. A hölgyek csak aláíró gépek voltak."
Ezt honnan lehet tudni? Ha ez igaz, az nagyon gáz. Az is gáz, hogy aláírógépek, ezt eddig is tudtam, de hogy egy senkiért beáldoznak egy köztársasági elnököt és egy igazságügyi minisztert, az nagyon gáz, ráadásul nőket, ami azért jó pontnak tünt. Hol szereznek még ilyen jó aláíró bábukat ezek után. Biztos megérte??
"Egyszerű a válasz: szinte minden politikus vagy közéleti szereplő a napokban elmondta hogy a pedofíliához kapcsolódó bárminemű bűnténnyel szemben zéró a tolerancia."
Nem, nem igaz. Én megnéztem rengeteg nyilatkozatot, beszélgetést, hírt, és mindehol ugyanez hangzott el, de a pedofilíráa vonatkozóan csak, nem pedig úgy hogy a pedofiliával kapcsolatos minden is. Ez hülyeség, ezt csak te tetted hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!