Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van arra magyarázat, ami most...

Van arra magyarázat, ami most történik, a hölgyek lemondása a pedof ügy kapcsán?

Figyelt kérdés
Eleve nem értem, hogy erre a felmentésre miért volt szükség, és az indoklása miért titok. Azt gondolom, hogy lehetne indokolni, de így titkosan gáz. Másrészt miért kellett lemondani? Nem pedofílt mentett fel, csak egy pedofilt segítő embert. Ami nagyon rossz így is, de nem pedofilról van szó, ellentétben azzal, ahol mindehol sugallják, és meg is lett büntetve. Ha valaki elkövet valami hivatali visszaélést vagy hasonló bűnt, de mivel összemossák pedofíliával és ezért jóval súlosabb büntetést adnak neki, mint az adott bűnért más esetben járna, akkor még meg is értem, ha felmentik pár év múlva, de nyilván én sem ismerem a részleteket. Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani, hogy valakinek a batátja pedofíl, és mondjuk bújtatja. A bűnt a pedofil követi el, aki bújtatja az is bűnt követ el, de nem kell úgy bánni vele, mint egy pedofillal. Mindenki védi a kollégáját, barátját, családját, stb. Lehet hogy valaki szociopata, és nem méri fel a határt, hogy meddig kellene védenie, de ettől nem lehet őt is pedofilnak kezelni.

febr. 10. 22:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
10. kiegészités: Ha felnőttként folytatsz szexuális viszonyt olyan kiskorú személlyel aki ebbe beleegyezett, akkor ez 12 éves kor alatt minősül szexuális erőszaknak. Ha a kiskorú 12-14 év közötti, akkor a jogalkotó szexuális visszaélésként aposztrofálja a cselekményt.
febr. 10. 23:21
 12/30 anonim ***** válasza:
#8 Hova nem leszünk beljebb, meg mivel nem leszünk beljebb? Ez így van! Attól, hogy te egy egyébként egyelőre nem definiált fogalomból kívül esőnek tartod az önbíráskodást, attól még a világ nem változik meg max. jogállamiság definíciója bővült ismételten valamivel, pontosabban bővülne, ha azt te írnád, de nem te írod. Ez a világon mindenhol így van, hogy csépelik az ilyen embereket a böriben, nem csak fizikálisan bántalmazzák őket, gyak. az agyukra mennek és pszichológiai terrorban tartják őket. Én értelek téged, hogy erről úgy gondolod nincs rendben még akkor sem, ha abban egyformán vélekedünk, hogy sajnálni nincs mit rajtuk, de ez attól még így van. Nekem írogathatod ezt, hogy ez Orbáni meg Putyini rendszeri sajátosság, de hát egyrészt nincs igazad, másrészt viszont lesz-rom, hogy nincs igazad, én ezen minek vitázzak veled?
febr. 10. 23:21
 13/30 anonim ***** válasza:
10: ja, csak éppen pénzért csinálta ezt a nevelotanár, pénzt adott 14 évet betöltött gyerekeknek azért hogy kielégitsék. Ha ez nem ér börtönt, akkor mi? Amerikában ezért úgy elmeszeltek akár egy középkorú tanárnot is, aki mondjuk egy néger csávoval kamatyol, mint a huzat.
febr. 10. 23:25
 14/30 anonim ***** válasza:

#12 Breivikről, arról amit elkövetett illetve hogy milyen körülmények között tartják hallottál már?

A börtön körülmények nyilván mások Norvégiában meg mondjuk Oroszországban de az elméleti és univerzális céljuk az hogy visszavezessék a bűnelkövetőt a társadalomba nem az hogy élve elrohasztani vagy más rabok elpusztítsák. Ilyen és ehhez hasonlóak azok az elemi társadalmi normák, amiket Oroszországban meg Magyarországon rendszeresen lesz*rnak - mint te is sajnos…

febr. 10. 23:35
 15/30 anonim ***** válasza:
Milyen életbe akarsz te visszavezetni egy pedofilt? Gondolkodjál már! Le is sz-rom, hogy mi lesz egy pedofillal a börtönben, abban biztos lehetsz. Tudod miért? Mert nincs félnivalóm, ugyanis én soha a büdös életben nem nyúlnék hozzá egy gyerekhez! Örüljön, hogy Ő maga dönthet az életéről, hogy elveszi-e magától vagy sem.
febr. 10. 23:45
 16/30 anonim ***** válasza:
13: a magyar jogrend és erkölcs sajnos borzasztóan elnéző az ilyen tanár-diák, edző-sportoló és hasonló esetekkel szemben, pedig nagyon súlyos visszaélés, szigorúbban kellene szabályoznivl és büntetni.
febr. 10. 23:51
 17/30 anonim ***** válasza:
15. Nyilván vannak határ esetek. Első szerelmem egy 13 éves szolnoki csaj volt a Balatonon, aki azon a nyáron töltötte be a 14et. Konkrétan krv jó mellei voltak,tudom mert rendesen puszilgattam őket. Abszolút kifejlett alakja volt. Én meg voltam 17. Végül persze nem lett kuras, mondjuk a bugyijába benyultam. Többet nem engedett. Miért nem? Mert én nem vetkoztem le elotte! Gatlasos voltam ti. De ha levettem volna a polomat, o siman levette volna a bugyiját.Ha lett volna sex, pedofil lettem volna? Valahogy nem hiszem. Azóta soha nem volt ilyen jellegű kapcsolatom, 30 évesen nyaltam ki egy 17 éves csajt, ennyi. Mindig vagy idősebb vagy nálam kicsivel fiatalabb noim voltak.
febr. 10. 23:54
 18/30 A kérdező kommentje:

"nem passzol bele a gyermekvédelmi kampányba, amit műveltek. Súlyosan hibáztak"

De miért? Azt pontosan tudhatta, hogy nem fére bele! Mit jelent az hogy hiba? Hogy nem ezt akarta, vagy nem számította ki a következményét? Egy köztársasági elnök azért ezt átlátja.

febr. 11. 21:44
 19/30 A kérdező kommentje:

"A szabadon engedett férfi egy fideszes csókos. A hölgyek csak aláíró gépek voltak."

Ezt honnan lehet tudni? Ha ez igaz, az nagyon gáz. Az is gáz, hogy aláírógépek, ezt eddig is tudtam, de hogy egy senkiért beáldoznak egy köztársasági elnököt és egy igazságügyi minisztert, az nagyon gáz, ráadásul nőket, ami azért jó pontnak tünt. Hol szereznek még ilyen jó aláíró bábukat ezek után. Biztos megérte??

febr. 11. 21:46
 20/30 A kérdező kommentje:

"Egyszerű a válasz: szinte minden politikus vagy közéleti szereplő a napokban elmondta hogy a pedofíliához kapcsolódó bárminemű bűnténnyel szemben zéró a tolerancia."

Nem, nem igaz. Én megnéztem rengeteg nyilatkozatot, beszélgetést, hírt, és mindehol ugyanez hangzott el, de a pedofilíráa vonatkozóan csak, nem pedig úgy hogy a pedofiliával kapcsolatos minden is. Ez hülyeség, ezt csak te tetted hozzá.

febr. 11. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!