Meglepett,hogy Novák lemondott?
Figyelt kérdés
Engem igen.Azt hittem vastagabba bőr a képén.2024. febr. 10. 18:29
1/9 anonim válasza:
Nem. Én már tegnap tudtam, hogy a hétvégén lemond.
2/9 anonim válasza:
Igen. Nagyon messze all a fideszes mentalitastol az hogy barki elismerje a hibajat.
3/9 anonim válasza:
Nem! Minimum, hogy lemond és alázatosan bocsánatot kér.
5/9 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy ő döntött a lemondásáról. (v. ö. selyemzsinór)
6/9 anonim válasza:
Már vártam,nem lepett meg.Elég volt elolvasni Bayer Zsolt írását.
7/9 anonim válasza:
Megszokott dolog, hogy a maffia beáldoz 1-1 embert, hogy tovább tudjon gördülékenyen működni.
8/9 anonim válasza:
Meglepett. Meg az egész felháborodás az ügy körül. Amikor a terroristának adott kegyelmet abból nem lett semmi. Ez a k. endre hozzá képest egy senki. Ne feledjük, nem ő volt a pedofil és cirka 3 évet kapott. Ezzel nem mentegetni akarom, csak aránytalannak érzem a felháborodást, amikor más ügyekben meg nincsen semmi. Olyan ez, mint valami műbalhé. Ezért is lepett meg a lemondás (persze már én is sejtettem, hogy ez lesz). Tudjuk, hogy novák nem pedofil simogató (hogy miért írta alá a kegyelmet azt most se tudjuk, de nem ő találta ki). Lehet el akarták takarítani az útból orbánék és kapóra jött ez a kegyelmi döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!