Fideszesek mire szavaztok a pedo mosdató ügyében?
A fidesz már méri a híveket, ugye ők heti 2x közvélemény kutatnak az adónkból. Most nagyjából ilyeneket kérdeznek telefonon.
"Hallott-e arról, hogy Novák Katalin köztársasági elnök tavaly áprilisban kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesének?
Hallott-e arról, hogy Varga Judit akkori igazságügyi miniszternek is ellen kellett jegyeznie a kegyelmi döntést?
Ön szerint Varga Judit igazságügy miniszterként felelősnek tekinthető, vagy nem az ügyben?
Egyetértene-e azzal, ha a parlament felülvizsgálná az elnöki kegyelem intézményét a gyermekek ellen elkövetett bűncselekmények esetén, mint amilyen a pedofília, és nem adna módot a kegyelemre?"
Mire szavaztok fidderek, menjenek orbán női? Gáz a helyzet ugye, mert csak orbán kérését (parancsát) teljesítették és ők vigyék el a balhét? Vagy más is adhatott nekik parancsot? Na ugye!
Vagy van bárki, aki szerint olyan kegyelmi kérvényt írt valaki a k.endre helyett, hogy mindkét krokodil megkönnyezte?? :DDD Naneeee
Az 1-es 🤡 szerint:
Csak a Fidesz!!!
🤡🤡🤡 Ezt szűrted le az újabb napvilágot látott aljas ügyük kapcsán?? Sajnálok minden ilyen lumpenprolit, nem tudom anyjuknak nem volt teje, apjától kapta a zacskós tejet, vagy mitől lettek ilyen...
Leszűrtem az eltelt 13 évben mindet.
Szerintem te is látod, hogy mi maradt a szűrőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!