Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondolsz Gyurcsány Ferenc...

Mit gondolsz Gyurcsány Ferenc ezen megnyilvánulásáról?

2024. febr. 8. 16:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak terelés a hatalmas inflációról.
2024. febr. 8. 16:45
 2/15 anonim ***** válasza:
51%
Sok a birka.
2024. febr. 8. 16:46
 3/15 anonim ***** válasza:
40%

Elméletileg ti a világ legboldogabb emberei vagytok, hiszen a szeretett pártotok van hatalmon 14 éve, kétharmaddal, az ország szárnyal, minden külföldi fővárós jól meg van állítva, minden nap vihoghattok a hülye libsiken. Akkor meg hogy lehet az, hogy mégis azon pörögtök, hogy az egykor volt politikai ellenfeletek tudomisén hány éve vajon fingott egyet, vagy csak helyezkedett. De most komolyan: ez csak szerintem rohadtul szánalmas?

Nem inkább az van, hogy annyira szar ránézni a saját brancsotokra, hogy ilyen gyakran kell emlékeztetnetek magatokat, hogy legalább nem ferike van, és az is valami?

2024. febr. 8. 17:27
 4/15 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as, miből állapítottad meg hogy nekem a jelenlegi párt a szeretett párt? Neked csak idáig terjed a látóköröd? Csőlátásod van?
2024. febr. 8. 17:35
 5/15 anonim ***** válasza:

"Csőlátásod van?"

Nem gondolnám, hogy csőlátásom van, de azért szerintem azért azt valahol meg lehet érteni, ha valaki Gyurcsány esetleges fingását hozza fel, akkor Fidesz pártszimpátiát feltételezek.

Ha tévedtem, bocsi, de azért ha a helyembe képzeled magad, belátható, hogy volt mire alapozni. :)

2024. febr. 8. 17:53
 6/15 A kérdező kommentje:
Pedig úgy tűnik. Gáz ez amikor reflexből megy a beskatulyázás.
2024. febr. 8. 18:22
 7/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy gáz, de így működünk. Tele van az oldal indokolatlan gyurcsányfikázással.
2024. febr. 9. 09:21
 8/15 anonim ***** válasza:
Megnyilvanulasarol? Jol, kulturaltan nezett ki, hatarozott es tudja mit kellene tenni.
2024. febr. 9. 09:22
 9/15 anonim ***** válasza:
De béna. Én soha nem fingok. Ha mégis (ami ugye nem történik meg), akkor nincs hangja. Ha mégis van hangja, bar ugye nincs meg nem is fingok, akkor rózsaillatú. Ha mégsem rózsaillatú, az sem baj, mivel nem fingok. Nem mintha számítana, hisz úgy sincs hangja, meg ugye rózsaillatú.
2024. febr. 13. 22:02
 10/15 anonim válasza:

Masszív alkoholista, úgy ahogy az elődje Horn is volt.

Orbán nem az, de Ő anélkül hülye

2024. febr. 14. 11:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!