Pártfüggetlenül kérdem, Novák Katalin miért nem mondd le, mindenkinek egyszerűbb lenne?
Nem merte feljelenteni? Khmm, úgy tudom még a vallomást is megírta a gyerekek helyett, amiben letagadják a történteket :DDD
Mindezt az a személy előtt, aki fajtalankodott velük. Meleg pedofilia. Ja és mindezt éveken keresztül.
Gondolom, ha az óvoda igazgatója fajtalankodna a TE gyerekeddel (jó tudom nőt sem láttál meztelenül de tegyük fel) és az ovónő tudna róla, fedezné, gondolom te elengednéd a bűntársat, mert az nem tett semmit, csak nem merte feljelenteni a főnökét :D Hát mennyire kell már ehhez darknak lenni???
De mint @1-ben írtam, a csordának elég a lipsizés.
"Miért mondana le egy olyan embert mentett fel aki börtönbüntetést kapott azért mert nem merte feljelenteni a főnökét"
Egy olyan szörnyet mentett fel aki 10 éves gyerekeket félemlített meg hogy ne merjék elmondani megerőszakolták őket.
Gondolom ha a megerőszakolt 10 éves gyereked félemlítené meg még te követelnéd mentsék fel a pedofil segítőt. Eszméletlen hogy tudtok védeni egy ilyen beteg állatot.
"Pártfüggetlenül"??? Ilyen a mai Magyarországon nem létezik!
Ha ellenzéki lenne, már azzal is tele volna a Megafon, ha csak ismer valakit, aki látott egy olyan államfőt, aki felmentett egy pedofil bűncselekményben érintett elítéltet!
Így viszont semmi gond, nincs itt semmi látnivaló! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!